Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

PAROLAN® Lempeä lepopatja, pitkä

184,00 

Tulossa varastoon 2-4 viikkoa

Suomessa kierrätysmateriaalista valmistettu Parolan® Lempeä lepopatja- ja istuintyynysarja täydentyy Lasse-lepotuoliin suunnitellulla mallilla. Pitkän patjan muhkeat pötkylät tuovat täydellisen lepohetken.

Lempeät lepopatjamme ja sarjan pyöreät ja kantikkaat istuintyynyt valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista suomalaisen yhteistyökumppanimme, Lennolin toimesta. Valitsimme istuinosiin parhaiten muotoutuvan täytteen – Ecosupersoftin ja vaahtomuovirouheen yhdistelmän. Materiaalissa yhdistyy polyesterikuidun kimmoisuus ja vaahtomuovirouheen jämäkkyys.  Ecosupersoft on sataprosenttisesti PET-pulloista kierrätettyä GRS-sertifioitua (Global Recycle Standard) polyesterikuitua. Vaahtomuovirouhe rouhitaaan kalusteteollisuuden sivuvirrasta eli mm. leikkuuylijäämästä.  

Tuotetunnus (SKU): VK2022 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Tuotteet ovat vastuullisia alusta loppuun, sillä kangasvalintamme sisäkäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa on espanjalainen kierrätysmateriaaleista valmistettu VILJA-kangas. VILJA-tuotteiden kankaassa on 84 % kierrätettyä puuvillaa ja 13 % kierrätyspolyesteriä. Loput kolme prosenttia on puuvillaa. Kangas on GRS- ja Öko-Tex-sertifioitu. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa kangasmateriaalina on Kemp-kangas, 100% PAN Öko-Tex. 

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)

Pituus: 170 cm
Leveys: 60 cm

Lempeä-sarjan pehmusteet ovat kaikki vesipestäviä 40 asteessa. Suosittelemme tasokuivausta. 

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti