Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Lasse-lepotuoli

1297,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Lasse-lepotuoli on vahva ja reilu, ja sen ilme on luotettava myös visuaalisesti. Koskisen lähtökohtana oli tehdä riippuva tuoli, käytännön syistä se sai parikseen myös helpommin käytettävän ja siirrettävän jalallisen version. Lasse-lepotuolit, samoin kuin Lasse-tarjoilupöytä on valmistettu kuorimattomasta rottingista. Filosofia – ja tuotelupaus – Lassen takana on, että siinä lepäämällä huolet poistuvat. Harri Koskisen mukaan huonekalu itsessään on unelman kaltainen lepotuoli, jonka jonain päivänä haaveilee omistavansa. Ja kun sen sitten saa, on rentoutuminen täydellistä.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): VKLT22 Osastot: , , , ,

Lisätiedot

Paino 17 kg (kilogramma)
Mitat 159 × 76 × 65 cm (senttimetri)

Pituus: 159 cm

Leveys käsinojien kohdalta: 76 cm

Lepo-osan korkeus: 37-42 cm

Selkänojan korkein kohta: 65 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingista löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti