Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

Kukkapöytä 100 cm

229,00 

Nostalgiaa huokuva Parolan kukkapöytä on monelle se ainoa oikea kukkapöytä, joka on tuttu jo 1970-luvulta.

Sen on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen.

Tyylikkäänä ja ajattomana huonekaluna se mukautuu ympäröivään tilaan samalla säilyttäen oman olemuksensa. Tuote sopii kaikenlaiseen sisustustyyliin, scandi-bohosta ja japandista kodikkaaseen mummolatyyliin.

 

Parolan kukkapöydän ylähylly on ilmavaa lasia, alahylly trendikästä rottinkia. Parolan kukkapöydällä on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Kuvaus

Nostalginen Parolan® Kukkapöytä sopii moneen sisustustyyliin, Se on kotonaan kaikkialla ja sopii olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, ihan missä sitä tarvitaankin.

Talvisin kukkapöytä viihtyy sisätiloissa tai lasitetulla parvekkeella, kesäksi sen voi siirtää sisustamaan terassia tai parveketta. Rottinkia oleva linjakas kukkapöytä tuo kauniisti esiin niin viherkasvit ja yrtit kuin kukkivat huonekasvitkin.

Parolan kukkapöytä on osa sisustusta, johon se luo lämpöä ja kodikkuutta mutta myös hivenen eksotiikkaa. Keveä klassikko on monikäyttöinen, sillä siihen voi kasvien lisäksi sijoittaa vaikkapa kauniita kukkaruukkuja tyhjänäkin, tai muita koriste- tai käyttöesineitä tai lehtiä ja kirjoja.

Lisätiedot

Paino 8,5 kg (kilogramma)
Mitat 27 × 100 × 65 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Valkoinen

Korkeus: 65 cm
Leveys: 100 cm
Syvyys: 27 cm
Paino: 7 kg

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti