Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

PAROLAN® Puiset Säde varsikampa

9,50 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Tiikistä käsityönä valmistettu upea Säde-varsikampa on ihana käytössä ja esillä. Sen huolellisesti veistetyt yksityiskohdat tuovat esiin kauniin puun luonteen. Käsityönä tehty laatu heijastuu huolellisessa viimeistelyssä ja kestävyydessä, tarjoten sinulle käytännöllisyyttä ja visuaalista kauneutta samanaikaisesti. Säde-varsikampa on todellinen taideteos, joka kohottaa arkesi rutiinit uudelle tasolle.

Jokainen tiikkikampa on yksilöllinen, sillä puun syyt ja värisävyt voivat vaihdella. Tämä antaa kammalle uniikin ja persoonallisen ulkonäön.

Tuotetunnus (SKU): SUKU1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Tiikki on tunnettu siitä, että se hioutuu erittäin sileäksi, mikä tekee siitä miellyttävän koskettaa. Tämä ominaisuus tekee tiikkikammasta tehokkaan ja hellävaraisen hiusten käsittelyssä.

Tiikki on luonnollinen materiaali ilman haitallisia kemikaaleja. Tämä tekee siitä turvallisen vaihtoehdon, erityisesti kun se koskettaa ihoa ja hiuksia.

 

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 23 × 4 cm (senttimetri)

Pituus: 23 cm

Leveys: 4 cm

 

Älä laita puutuotteita tiskikoneeseen. Kuumassa ja kosteassa ympäristössä puu voi vaurioitua, muuttaa muotoaan ja menettää värinsä.

Vältä puutuotteiden jättämistä likoamaan veteen pitkäksi aikaa. Liika kosteus voi aiheuttaa puun turpoamista ja vääntymistä. Suosittelemme pesemään puutuotteet käsin tiskisaippualla heti käytön jälkeen. Käytä mietoa tiskisaippuaa ja lämmintä vettä.

Kuivaa puutuote huolellisesti pesun jälkeen.

Anna puutuotteen kuivua kunnolla ilmavassa paikassa pesun jälkeen, tämä auttaa välttämään vesijälkiä ja homeen muodostumista. Varmista, että tuote on täysin kuiva ennen kuin laitat sen kaappiin säilytykseen.

Puutuotteita tulee myös säännöllisin väliajoin öljytä. Öljyäminen on erinomainen tapa pitää tuotteesi hyvännäköisinä ja suojata niitä kosteudelta.

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että puutuotteesi säilyvät kauniina ja kestävät pitkään. Huolellinen hoito pidentää niiden käyttöikää ja säilyttää niiden alkuperäisen ulkonäön.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti