Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

MIRROR BOX puinen peili- ja korurasia

99,00 

Mirror Box on modernia skandinaavista designia Grounded Craftworkilta. Se on monikäyttöinen peili- ja korurasia. Sen useat lokerot takaavat järjestyksen säilymisen, peiliosa toimii sekä peilinä, että rasian kantena. Näin saat rasiassa säilytettävät tavarat halutessasi suojaan tai piiloon. Rasia on valmistettu tammesta ja on laadukkaasti tehty. Käyttötarkoituksia, joita me olemme rasialle keksineet ovat avainten säilytyspaikka eteisessä, meikkirasia kylpyhuoneessa, ompelurasia harrastehuoneeseen, klemmarit, laturit, muu pikkusälä järjestykseen työhuoneessa ja tietysti korurasia makuuhuoneeseen.

 

Tuotetunnus (SKU): 7330976100321 Osastot: , ,

Kuvaus

Mirror Box puinen peili- ja korurasia on tanskalaisen Grounded Craftworkin suunnittelema.  Se on valmistettu FSC-merkitystä tammesta. Tuote on viimeistelty mehiläisvahalla.

Grounded Craftworkin peilirasia on Spring Copenhagenin mallistoa.

Lisätiedot

Paino 1,435 kg (kilogramma)
Mitat 32 × 17 × 5,2 cm (senttimetri)
Väri

Luonnonvärinen, Musta

Korkeus: 5,2 cm
32 cm
Leveys: 17 cm
Paino: 1435 g

Puhdista peili-ja korurasian puiset osat  puhtaalla kankaalla ja jos haluat ylläpitää sen mehiläisvahattua pintaa, voit silloin tällöin lisätä mehiläisvahaa puhtaan tuotteen pintaan. Peilin puhdistus lasille tarkoitetulla miedolla puhdistusaineella.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti