Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

CARAVEL kynttilänjalka, Tonn-Petersen

99,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Caravel kynttilänjalka on tanskalaisen Tonn-Petersenin suunnittelema ja käsintehty. Inspiraation lähteenä tähän tammesta valmistettuun ja mehiläisvahalla viimeisteltyyn puiseen kynttilänjalkaan ovat toimineet suunnittelijan suuri rakkaus lentokoneiden ja laivojen olemuksiin. Tämä Tonn-P:n kynttilänjalka on esimerkki skandinaavisesta muotoilusta ja sen lämmin muotokieli sopii niin ruokapöydälle osaksi kattausta, ikkunalle ja sivupöydälle sisustukselliseksi osaksi.

Kynttilänjalat ovat käsintehtyjä ja -koottuja. Siten myös ainutlaatuisia ja niissä saattaa olla pieniä yksilöllisiä eroavaisuuksia.

 

Kuvaus

Caravel kynttilänjalka on tanskalaisen Tonn-Petersenin suunnittelema ja käsintehty FSC-merkitystä tammesta. Tuote on viimeistelty mehiläisvahalla ja kynttilän paikat ovat metallilla suojatut.

Kynttilänjalat ovat käsintehtyjä ja -koottuja. Siten myös ainutlaatuisia ja niissä saattaa olla pieniä yksilöllisiä eroavaisuuksia.

Tonn-P:n Caravel kynttilänjalka on Spring Copenhagenin mallistoa.

Lisätiedot

Paino 0,26 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 7 × 30 cm (senttimetri)
Pituus: 30 cm
Korkeus: 30 cm
Leveys: 7 cm
Paino: 260 g

Kynttilänjalat ovat käsintehtyjä ja -koottuja. Siten myös ainutlaatuisia ja niissä saattaa olla pieniä yksilöllisiä eroavaisuuksia. Puhdista puinen kynttilänjalka puhtaalla kankaalla ja jos haluat ylläpitää sen mehiläisvahattua pintaa, voit silloin tällöin lisätä mehiläisvahaa puhtaan tuotteen pintaan.

 

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti