Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

Pipsa sohva, 3-istuttava

2217,00 2290,00 

Tämä tuote sisältää sekä neutraalin harmaan väriset, irrotettavat ja pestävät päälliset sekä valintasi mukaan vaihtopäälliset. Voit ostaa tuotteen myös ilman vaihtopäällisiä: katso vaihtoehtoinen tuote

Parolan selkeälinjainen Pipsa on ryhdikäs ja mukava kolmen istuttava sohva. Laadukas sohvamalli on Sitsin valmistama ja sopii ajattomuudessaan melkeinpä kotiin kuin kotiin ja olohuoneeseen kuin olohuoneeseen. Tukeva runko ja laadukas, irroittettava ja vesipestävä verhoilu tekevät sohvasta pitkäikäisen.

Valitsimme tämän sohvamallin, sillä sen ympärille on mahdollista rakentaa eri tyylisiä olohuoneita; scandibohosta trenditietoisen japandiin ja aina hyvinkin lämpimään hyggefiilikseen tai “ihan tavalliseen kotiin”.

Tästä sohvasta on moneksi. Testasimme sen sisustuselementtimäisenä sohvana, harrastuspaikkana, päiväunisohvana ja vielä sohvaperunasohvanakin. > Lue lisää blogistamme. 

Tule ja testaa Pipsan mukavuutta myymälässämme!

Pipsa-sohvaa saat tilattua myös eri kokoisina, vaihtoehtoisilla käsinojan leveyksilllä, eri tyylisillä jaloilla sekä omavalintaisella verhoilulla. Sisustusmyymälästämme löydät valmistajan runsaan kangasvaihtoehtojen valikoiman ja lisätietoja sohvamallin muokkausmahdollisuuksista. Kysy lisää!

Tuotetunnus (SKU): IMPU-set Osastot: , ,

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 92 × 218 × 82 cm (senttimetri)
Väri

Sininen, Terra, Valkoinen

Leveys: 218 cm

Syvyys: 92 cm

Selkänojan korkeus: 82 cm

Istuinkorkeus: 44 cm

Puiset jalat, korkeus: 15 cm (mitta mukana edellä mainituissa korkeusmitoissa)

Käsinojan leveys: 8 cm

Huolehdithan sohvasta ylläpitosiivouksen keinoin. Säännöllinen imurointi huonekalusuulakkeella, tyynyjen ryhdin huoltotoimet sekä mahdollisen lian välitön putsaaminen pois edesauttavat sohvan pysymistä kauniina.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti