Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

PAROLAN® Puiset Kookos löylykauha

17,90 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Kookoksen kuoresta käsityönä valmistettu löylykauha on hauska valinta suomalaiseen saunaan.  Tämä ainutlaatuinen löylykauha yhdistää perinteen ja eksoottisuuden tyylikkäästi.

Tuotetunnus (SKU): koko Osastot: , , , ,

Lisätiedot

Paino 0,300 kg (kilogramma)
Mitat 36,5 × 12,5 cm (senttimetri)

Pituus: 36,5 cm
Leveys: 12,5 cm

Älä laita puutuotteita tiskikoneeseen. Kuumassa ja kosteassa ympäristössä puu voi vaurioitua, muuttaa muotoaan ja menettää värinsä.

Vältä puutuotteiden jättämistä likoamaan veteen pitkäksi aikaa. Liika kosteus voi aiheuttaa puun turpoamista ja vääntymistä. Suosittelemme pesemään puutuotteet käsin tiskisaippualla heti käytön jälkeen. Käytä mietoa tiskisaippuaa ja lämmintä vettä.

Kuivaa puutuote huolellisesti pesun jälkeen.

Anna puutuotteen kuivua kunnolla ilmavassa paikassa pesun jälkeen, tämä auttaa välttämään vesijälkiä ja homeen muodostumista. Varmista, että tuote on täysin kuiva ennen kuin laitat sen kaappiin säilytykseen.

Puutuotteita tulee myös säännöllisin väliajoin öljytä. Öljyäminen on erinomainen tapa pitää tuotteesi hyvännäköisinä ja suojata niitä kosteudelta.

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että puutuotteesi säilyvät kauniina ja kestävät pitkään. Huolellinen hoito pidentää niiden käyttöikää ja säilyttää niiden alkuperäisen ulkonäön.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti