Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

Basket torkkupeitto alpakan villasta 130 x 200 cm

185,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Alpakanvillainen, kestävän kehityksen standardeja noudattaen Perussa kierrätysmateriaalista valmistettu laadukas, koripunontaa mukailevalla kudonnalla valmistettu viltti, 130 x 200 cm

Tuotetunnus (SKU): 7330976100459 Osastot: , ,

Kuvaus

Tämä korkealaatuinen koripunontaa mukaeleva ja siitä inspiraationsa saanut villaviltti on valmistettu Perussa 100% kierrätetystä materiaalista. Sen pehmeys syntyy alpakan ja lampaan villan yhdistelmästä. Kaunis ja lämmin alpakanvillainen viltti ja sen erikoinen kudonta tuovat sisustukseen mielenkiintoisen yksityiskohdan. Mikä parasta tämä torkkupeite ei ole vain koristeeksi, vaan kestää myös hyvänä käytössä.
Materiaalina on käytetty 35% alpakan villaa, 35% lampaan villaa ja 30% muita kuituja. Tuote on hypoallergeeninen ja siinä ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja.
Tiesitkö tämän alpakan villasta?
Alpakan villaiset tekstiilit kuuluvat perulaiseen kansanperinteeseen ja niitä on valmistettu Perussa aina Inkakulttuurin ajoista lähtien. Alpakan villan kuidut ovat pehmeämpiä kestävämpiä ja lämmittävämpiä kuin muut luonnonkuidut. Nukkaantuminen on näissä tuotteissa vähäistä, mutta on hyvä muistaa, että nukkaantuminen on villalle tyypillinen ominaisuus.
Alpakan villaa kuvaillaan vahvemmaksi kuin mohair, hienommaksi kuin cashmere, sileämmäksi kuin silkki, pehmeämmäksi kuin puuvilla, lämpimämmäksi kuin hanhen untuva. Näistä näkökulmista alpakka on eittämättä yksi korkealaatuisimmista kuiduista maailmassa. Siitä valmistetut tuotteet kestävät uuden oloisina pidempään ja nukkaantuvat hitaammin kuin perinteiset villatuotteet tai tekokuitutuotteet.
Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?
Tämän laadukkaan ja mielenkiintoisen koripunontaa mukailevan villaviltin valmistaja on tanskalainen Elvang Denmark. Perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan huippulaatuisesta alpakan villasta reilun kaupan periaatteita noudattaen. Heille on myönnetty korkein mahdollinen tunnustus Maailman Reilun Kaupan järjestön (WFTO) toimesta, joten voimme luottaa vastuullisuuden ulottuvan niin ihmisiin, työolosuhteisiin, eläimiin kuin ympäristöön.
Tuote itsessään on niin laadukas, että sen puolesta on helppo puhua ja se sopii mielestämme hienosti Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaan ja kun kuosikin muistuttaa rottinkipunontaa, niin valinta oli helppo.
Ominaisuudet:
Koko: 130 cm x 200 cm
Paino: 970 g
Materiaali: 35% alpakan villa, 35% lampaan villa, 30% muut kuidut – 100% kierrätysmateriaalia
Tuote on hypoallergeeninen ja ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

130 cm x 200 cm

Tuuletus ja kuivapesu.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti