Hei! Myymälämme palvelee sinua ma - pe 10-17 ja la - su 10-14. Tervetuloa inspiroitumaan!

Papasan tuoli (runko)

250,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Pyöreä Papasan-pallotuoli on ihastuttava rottinkisuosikki jo 1990-luvulta! Iso ja mukava nojatuoli sopii moneen paikkaan ja kotimaisen pehmusteen kanssa tuoli on takuuvarma suosikkipaikka. Tuolin runko on valmistettu kahdesta erillisestä osasta – jalkaosasta ja istuinosasta. Istuinosaa liikuttamalla voi säätää selkäosan kaltevuutta.

Tuotetunnus (SKU): A65 Osastot: , ,

Kuvaus

HUOM! Papasan tuolin istuinosan sidokset saattavat katketa tuolin osien liikkumisen yhteydessä. Sidoksen voi huoletta irrottaa kokonaan, sillä ne ovat koristeita. Tuolin runko on valmistettu paksusta rottingista, joten sidososat ovat tarpeettomat. Nämä sidosten puuttumiset eivät heikennä tuolin rakennetta.

HUOM. TUOLIN RUNKO MYYDÄÄN ILMAN PEHMUSTETTA. KOTIMAINEN PEHMUSTE MYYDÄÄN ERIKSEEN. Pehmusteen värivaihtoehdot: valkoinen, hiekka, harmaa, musta.

Lisätiedot

Paino 8.5 kg
Mitat 110 × 110 × 88 cm
Materiaali

Rottinki

Halkaisija: 110 cm
Korkeus: 88 cm
Istuinkorkeus: 41-43 cm (vaihtelee istuimen asennosta riippuen)

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma – pe 10-17
la – su 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti