Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

PAROLAN® Lempeä lepopatja

97,00 

Suomessa kierrätysmateriaalista valmistettu Parolan® Lempeä lepopatja sopii niin riippukeinuun kuin klassikkotuoleihimme! Patjan muhkeat pötkylät tuovat täydellisen istuintuntuman juuri sinun rottinkirakkaaseesi. Lue lisää kuvauksesta.

Kuvaus

Suomessa kierrätysmateriaalista valmistettu Parolan® Lempeä lepopatja sopii niin riippukeinuun kuin klassikkotuoleihimme! Patjan muhkeat pötkylät tuovat täydellisen istuintuntuman.

Lempeät lepopatjamme ja sarjan pyöreät ja kantikkaat istuintyynyt valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista suomalaisen yhteistyökumppanimme, Lennolin toimesta. Valitsimme istuinosiin parhaiten muotoutuvan täytteen – Ecosupersoftin ja vaahtomuovirouheen yhdistelmän. Materiaalissa yhdistyy polyesterikuidun kimmoisuus ja vaahtomuovirouheen jämäkkyys.  Ecosupersoft on sataprosenttisesti PET-pulloista kierrätettyä GRS-sertifioitua (Global Recycle Standard) polyesterikuitua. Vaahtomuovirouhe rouhitaaan kalusteteollisuuden sivuvirrasta eli mm. leikkuuylijäämästä.  

Tuotteet ovat vastuullisia alusta loppuun, sillä kangasvalintamme on espanjalainen kierrätysmateriaaleista valmistettu VILJA-kangas. VILJA-tuotteiden kankaassa on 84 % kierrätettyä puuvillaa ja 13 % kierrätyspolyesteriä. Loput kolme prosenttia on puuvillaa. Kangas on GRS- ja Öko-Tex-sertifioitu.

Lempeä-sarjan istuinpehmusteet ovat kaikki vesipestäviä 40 asteessa. Suosittelemme tasokuivausta. 

Pehmustaisiko Suomessa kierrätysmateriaalista valmistettu Parolan® Lempeä lepopatja pian sinunkin lempikeinua tai -tuolia? 

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 100 × 8 cm (senttimetri)
Väri

Beige, Harmaa, Vaalea

Pituus: 100 cm

Leveys: 60 cm

Paksuus noin: 8 cm

Pehmusteen voi pestä 40 asteessa ja suosittelemme tasokuivausta.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti