Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

 

Rakennettuun toimistoympäristöön kuuluu usein voimakkaita aistiärsykkeitä, jotka saavat vireystilan kohoamaan ja stressitason nousemaan. Ei siis ihme, että etätyö houkuttaa. 

Pandemian jälkeisen ajan työelämä on murroksessa, ja työhyvinvointiin liittyvät kysymykset ovat pinnalla.  Toimisto- ja asiantuntijatyö on enenevissä määrin etä- ja hybridityötä, jossa yhteiset kahvittelut ja spontaanit kohtaamiset kopiokoneella ovat vähentyneet merkittävästi. Me Parolassa uskomme, että tulevaisuuden työtilat ovatkin ennen kaikkea ihmisläheisiä kohtauspaikkoja, jotka tarjoavat inspiroivan, mutta seesteisen tilan yhteistyölle ja vuorovaikutukselle. 

Ekologisen kalustamisen ja lempeän sisustamisen puolestapuhujana haluamme olla osa tätä muutosta. Siksi keräsimme viisi vinkkiä, joiden avulla pääset alkuun vuorovaikutusta ja viihtyisyyttä tukevan ihmisläheisen työtilan suunnittelussa. 

  1. Valloita vehreydellä. Huonekasvit puhdistavat ilmaa, rauhoittavat mieltä ja niitä on miellyttävä katsella. Katso video, jossa maisemasuunnittelija Tanja Nieminen antaa vinkkejä vehreän minimaiseman suunnitteluun. 
  1. Viesti valolla. Tue kehon luonnollista rytmiä sisätiloissa hyödyntämällä luonnonvaloa. Oikein valorytmin tahtiin eläminen auttaa pysymään virkeämpänä ja nukkumaan paremmin. Voit esimerkiksi sijoittaa työpisteitä ikkunan viereen. 
  1. Vahvista vuorovaikutusta. Ihmiskeskeisessä työtilassa panostetaan ihmisen ja tilan vuorovaikutukseen. Onnistuessaan se tukee myös ihmisten välistä kommunikaatiota. Rakenna neuvottelutilasta keidas, jossa työntekijät viihtyvät oikeasti. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kokoushuone viherseinällä ja riippukeinuilla?
  1. Luota luonnonmateriaaleihin. Puu, bambu, kivi, rottinki ja luonnon tekstiilit, kuten pellava- ja puuvilla, tuovat työtilaan rauhallista tunnelmaa. Rottinkikalusteidemme pinnassa näkyvät vuosikasvurenkaat, värivaihtelut ja tummemmat kohdat kertovat tarinaa ainutlaatuisesta yksilöstä. Ne ovat ilo silmälle, mutta niitä on myös miellyttävä koskettaa.
  1. Rakenna rauhaa. Ihmisläheinen työtila sisältää myös rauhallisia soppia. Varaa oma tila rauhalliseen työskentelyyn, kahdenkeskiseen keskusteluun ja iltapäivän palautumishetkeen. Muotoilija Harri Koskisen suunnittelema Parolan®X-malliston Lasse lepotuoli on muotoiltu antamaan käyttäjälleen täydellinen rentoutumisen kokemus. Keveytensä vuoksi divaani on myös helposti siirreltävissä tilasta toiseen.
  1. Ylös ulos ja lenkille Paranna vireystilaasi pitämällä kokoukset ulkona. Soita työkaverille ja ehdota, että hoidatte seuraavan työtapaamisen reippailemalla lähimetsässä tai puistossa. Kävelylenkin jälkeen on mukava palata töihin ja keittää kahvit. 

Kuulostaako houkuttelevalta? Ota yhteyttä myyntiimme – Suomen johtavana rottinkiosaajana autamme sinua tuomaan luonnollisuutta tilaasi. B2B@parolanrottinki.fi