Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

 

”Mä rentouduin aivan täydellisesti!” 

Vieraamme oli juuri noussut ylös Lasse lepotuolista, jossa hän oli levännyt ekokosmetologi Tanja Reijomaan taitavissa käsissä…kuinka kauan? Hän ei ollut varma. Oliko hän nukahtanut? Ympärillä avautuva valtava glamping-teltta oli kuin toinen maailma, kaukana arjen kiireistä tai edes Parolan rottingin myymälästä, minne Hanna Sumari oli hetki sitten vierailulle saapunut. Ilmassa leijui yhä vieno sitruunan tuoksu.

Miten Hanna Sumari päätyi telttaretkelle Parolaan ja mikä ihme on glamping? Ja missä on mahdollista kokea tällainen elämys?

 

Kukaan ei ihan muista mistä idea alun perin sai alkunsa. Ehkä se syntyi, kun pystytimme kivijalkamyymälämme yläkertaan Telttaillen-yrityksen valtavan glamping-teltan. Glamping eli luksustelttailu sopii heillekin, joille lapsuuden leirikokemukset eivät herätä nostalgisia tuntemuksia. Nyt ei tarvitse maata kovalla alustalla hikiseen makuupussiin kääriytyneenä, sillä luksustelttailussa panostetaan eräjormailun sijaan mukavuuteen ja esteetikon silmää miellyttäviin puitteisiin. 

Suomen kaunein koti -ohjelmasta tutulla Hanna Sumarilla on eittämättä silmää kauneudelle. Hänellä on myös poikkeuksellisen monta rautaa tulessa. Hanna on juontaja, toimittaja, ruokakirjailija ja somevaikuttaja. Hän on myös äiti, vaimo ja mummi, joka kuvaa itseään tyypilliseksi multitaskaajaksi. Hannan lapset ovat jo aikuisia, mutta ruuhkavuosien jälkeen suorittaminen on jäänyt päälle. Viime aikoina hän on harjoitellut keskittymistä vain yhteen asiaan kerrallaan ja pyrkii tietoisesti hidastamaan hektistä elämänrytmiään. 

Me emme tätä Hannasta tienneet, mutta osasimme arvata, että hän saattaisi arvostaa mahdollisuutta ottaa hetki itselleen. Ehkä ajatus syntyikin silloin, kun kannoimme telttaan Lasse lepotuolin, jonka Harri Koskinen suunnitteli alustaksi unelmille. Koskisen itsensä mukaan Lasse on muotoiltu antamaan käyttäjälleen täydellinen rentoutumisen kokemus. Tiesimme Hannan tykästyneen Lasseen, joten halusimme tarjota hänelle tilaisuuden testata tuolia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

 

 

Päätimme rakentaa teltasta tilan, jossa maailman häly hiljenee. Suunnitelmamme saavutti lopullisen
muotonsa, kun tajusimme, että Hannan pitää tavata Bloomingtonin Tanja. Bloomington on holistiseen hoitamiseen erikoistunut ekologinen kauneushoitola ja hyvinvoinnin huoltamo Hämeenlinnassa. Kutsumusammatissaan oleva Tanja Reijomaa suunnitteli Hannalle hoidon, jossa hän yhdisteli aromaterapiaa, intialaista päähierontaa, akupainalluksia ja äänimaljahoitoa. Lisäksi hoidossa hyödynnettiin restoratiivisen joogan menetelmiä: Hannan keho tuettiin mukavaan asentoon Lennolin villapeiton ja tyynyjen avulla, mikä edesauttoi rentoutumista. Kokemuksen viimeistelivät Hempean kauniit hamppulakanat.

Oli kyse sitten unelmien lepotuolista, teltan intiimistä tunnelmasta, Tanjan rauhoittavasta kosketuksesta, pehmeiden peittojen syleilystä tai näiden kaikkien yhteisvaikutuksesta, jokin tuntui loksahtaneen paikoilleen. Päivän päätteeksi Parolasta lähti aina yhtä energinen, mutta samalla vähän levollisempi Hanna. Kevyin askelin.

Bloomingtonin ihaniin hoitoihin voit varata ajan täältä. Luontoelämyksen ja hotellihuoneen parhaat puolet yhdistää Telttaillen. Jos olet nopea, ehdit vielä kokea Parolan sisustaman glamping-teltan myymälämme yläkerrassa.

Katso alta tunnelmallinen video telttaretkestä Parolan tapaan. 

Parolan rottinkiperhe