Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Servettiteline rottinkipunoksella

25,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Tuo ripaus luonnonkauneutta ja tyylikkyyttä keittiöösi tällä upealla rottinkipunoksesta valmistetulla servettitelineellä. Olipa käyttökohteesi kahvipöytä, aamiaiskaappi tai suodatinpussien säilytys, tämä tuote on varma valinta lisäämään kodikasta tunnelmaa ja käytännöllisyyttä.

Tuotetunnus (SKU): NPRAR470 Osastot: , ,

Kuvaus

Servettiteline on valmistettu huolella valikoiduista rottingista, jotka on taitavasti punottu yhteen. Lopputuloksena on kestävä ja tarpeellinen esine, joka tarjoaa paitsi kauneutta myös käytännöllisyyttä.

Jokainen servettiteline on käsintehty uniikki yksilö, joka kantaa mukanaan käsityön lämpöä ja huolellisuutta. Tämä tekee jokaisesta tuotteesta erityisen ja ainutlaatuisen. Lisää luonnonkauneutta ja toimivaa tyylikkyyttä keittiöösi tällä rottinkipunoksesta valmistetulla servettitelineellä.

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)
Mitat 14 × 15 cm (senttimetri)

Leveys: 6 cm

Korkeus: 14 cm

Pituus: 15 cm

Käytä kosteaa liinaa ja luonnonmukaista saippuaa puhdistaaksesi likaantuneet alueet servettitelineestä. Vältä liiallista hankausta, jotta et vahingoita punoksia. Varmista että servettiteline kuivuu kunnolla pesun jälkeen. Annan punosten kuivua ilmavassa paikassa.

Seuraamalla näitä ohjeita voit pitää rottinkipunoksesta valmistetun servettitelineen puhtaana ja hyväkuntoisena. Muista huomioida materiaalin herkkyys pesemisessä ja kuivattamisessa.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti