Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Pehmeä torkkupeitto alpakan villasta 130 x 200 cm

142,00 

Alpakanvillainen, kestävän kehityksen standardeja noudattaen Perussa kierrätysmateriaalista valmistettu laadukas ja klassinen viltti, 130 x 200 cm

Tuotetunnus (SKU): 7330976100458 Osastot: , , ,

Kuvaus

Nämä korkealaatuiset ja minimalistisen klassiset villaviltit on valmistettu Perussa 100% kierrätetystä materiaalista. Niiden silkkinen pehmeys syntyy alpakan ja lampaan villan yhdistelmästä ja hillityt värit yhdistyvät helposti keskenään ja muuhun sisustukseen. Kevyt ja lämmin alpakanvillainen viltti on ihana ystävä läpi vuoden ja mikä parasta tämä torkkupeite ei ole vain koristeeksi, vaan kestää myös hyvänä käytössä.
Materiaalina on käytetty 50% alpakan villaa, 40% lampaan villaa ja 10% muita kuituja. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja niissä ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja.
Tiesitkö tämän alpakan villasta?
Alpakan villaiset tekstiilit kuuluvat perulaiseen kansanperinteeseen ja niitä on valmistettu Perussa aina Inkakulttuurin ajoista lähtien. Alpakan villan kuidut ovat pehmeämpiä kestävämpiä ja lämmittävämpiä kuin muut luonnonkuidut. Nukkaantuminen on näissä tuotteissa vähäistä, mutta on hyvä muistaa, että nukkaantuminen on villalle tyypillinen ominaisuus.
Alpakan villaa kuvaillaan vahvemmaksi kuin mohair, hienommaksi kuin cashmere, sileämmäksi kuin silkki, pehmeämmäksi kuin puuvilla, lämpimämmäksi kuin hanhen untuva. Näistä näkökulmista alpakka on eittämättä yksi korkealaatuisimmista kuiduista maailmassa. Siitä valmistetut tuotteet kestävät uuden oloisina pidempään ja nukkaantuvat hitaammin kuin perinteiset villatuotteet tai tekokuitutuotteet.
Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?
Näiden klassisten ja laadukkaiden villavilttien valmistaja on tanskalainen perheyritys Elvang Denmark, jonka tuotteet valmistetaan huippulaatuisesta alpakan villasta reilun kaupan periaatteita noudattaen. Heille on myönnetty korkein mahdollinen tunnustus Maailman Reilun Kaupan järjestön (WFTO) toimesta, joten voimme luottaa vastuullisuuden ulottuvan niin ihmisiin, työolosuhteisiin, eläimiin kuin ympäristöön.
Tuotteet itsessään ovat niin laadukkaita, että niiden puolesta on helppo puhua ja ne istuvat mielestämme hienosti Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaan.
Ominaisuudet:
Koko: 130 cm x 200 cm
Paino: 560 g
Materiaali: 50% alpakan villa, 40% lampaan villa, 10% muut kuidut – 100% kierrätysmateriaalia
Tuote on hypoallergeeninen ja ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Lisätiedot

Väri

Lagoon, Nude, Tummanruskea, Vaaleanruskea

130 x 200 cm

Tuuletus ja kuivapesu.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti