Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

PopÅ:n filosofia on “Nauti ja ole läsnä tilassa.”

Villa Österhult sai lämpöä sisustukseen Parolan Rottingin kalusteista

Pop Å on Turussa sijaitseva ainutlaatuinen tilakonsepti, joka esittelee suomalaista designia monimuotoisesti kolmessa kerroksessa. Kokonaisuuteen kuuluvat vuokrattava huoneisto ja ullakkotila sekä kivijalkakauppa. Kuluvan vuoden kesänä kokonaisuus täydentyi Kemiön saarella sijaitsevalla huvilalla.

 Pop Å:n filosofia nojautuu vahvasti visuaalisuuteen ja elämykseen suomalaista designia korostamalla. Haluamme olla yhdistävä tekijä ja mahdollistaja, joka tuo mielenkiintoisia suomalaisia brändejä yhteen tyylikkäällä, Suomessa ainutlaatuisella ja inspiroivalla tavalla.

 Asunnot on sisustettu suomalaisella muotoilulla kiintokalusteita myöden. Tällä sisustusfilosofialla halutaan antaa vieraille mahdollisuus kokea kokonaisvaltainen elämys kaikin aistein. Suurta osaa sisustuksessa käytetyistä tuotteista edustamme myös liikkeessämme ja annamme mielellämme syvällisempää tietoutta valmistajista ja tuotteista.

Pop Å:n ja Parolan Rottingin yhteistyönä sisustettu Villa Österhult on avannut ovensa loppukesästä. Pitkään tyhjillään ollut huvila hurmasi patinoituneilla lattialankuillaan ja tulipesillään sekä ylipäätään hyvällä tunnelmallaan. Mittavan remontin kokenut kaksikerroksinen huvila sai täysin uuden ilmeen murretuilla seinäsävyillä, itämaishenkisillä laatoilla ja modernilla tumman vihreällä keittiöllä. Lattialankut entisöitiin ja nyt hieman patinoituneet koko talon elämänkaaren nähneet lankut luovat upean tunnelman kokonaisuuteen.

 

Pop Å:n kohteisiin, joissa käytetään aina suomalaisia design-helmiä, sopivat Parolan Rottingin rottinkikalusteet erityisen hyvin. Parolan Rottingin huonekalut henkivät rentoa ja ajatonta tunnelmaa. Rottinkikalusteita onkin käytetty Suomessa kotien sisustuksessa, mutta paljon myös vapaa-ajan kodeissa. Villa Österhultissa Parolan Rottingin tuotteilla on sija jokaisessa huoneessa. Esimerkiksi Hinni Korpelan suunnittelema Punos-kokonaisuus, nojatuoli ja pöytä, sopii täydellisesti yläkerran aulaan. Rottinkiset kalusteet ovat keveitä, mutta samaan aikaan mukavia käyttää. Huvilassa ne toimivat hyvin myös siksi, että niiden kevyt paino mahdollistaa huonekalujen siirtelyn tarpeen mukaan. Huvilassa onkin myös kaksi pystynaulakkoa, joissa on korit. Nämä sopivat täydellisesti siirreltäviksi tarpeen mukaan niin makuuhuoneisiin ja eteisaulaan kuin verannallekin.

 Asukasmäärien ja käyttötarkoitusten mukaan huvilan sisustus saattaa nimittäin vaatia muokkauksia. Villa Österhultissa on mahdollista viettää kesälomaa, syksyistä viikonlopun ”getawayta ”, tiimipalaveria tai miksei myös brunssia ystävien kanssa. Alakerran avoimet tilat mahdollistavat kokoontumisen pöydän ja seurustelun ääreen isommallakin porukalla.

 

Aistillisesti sisustettu Villa Österhultin huvila palvelee elämästä nautiskelijoita kuten lomalaisia ja heitä, jotka haluavat kokea irtioton arjesta Kemiön hurmaavalla saarella.

 

Kärran kylässä, jossa huvila sijaitsee, vierailijoita palvelevat erilaiset saariston palvelut. Aivan huvilan välittömästä läheisyydestä, kirkkoa vastapäätä, löytyy mainio rantaravintola. Alueelta löytyy myös käsityötaiteilijoiden pajoja kuten keramiikan valmistusta. Kesällä kannattaa käydä kaupungin sympaattisella hiekkarannalla. Rannalta löytyy myös lastenpuisto. Myös Taalintehtaan ja Kemiön keskustan palvelut ovat lähellä. Samoin Kasnäsin kylpylähotelli sekä Söderlångvikin kartano palvelevat Villa Österhultin läheisyydessä.

 Filosofiamme on, että etsimme sitä mikä elämässä on oleellista ja koskettaa pintaa syvemmältä. Uskomme, että tärkeiden esineiden tunnelataus vaikuttaa positiivisesti olotilaamme päivittäin. Se mikä tuottaa iloa ei ole turhaa, vaan elämää rikastuttavaa. Yltäkylläisyyden vastapainoksi tarjoamme merkityksellisyyttä. Rakennamme tilojamme näitä periaatteita kunnioittaen.

 

 

 

 

 

 

Susanna Wiljanen Pop Å:sta