Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

PAROLAN® x Hinni ja Jyri

Parolan®  Vuosikertaklassikko 2023 on Sirkka riippukeinu.

Yhtä aikaa ajassa ja iätön. Muotoilija Hinni Korpelan ajatuksissa Sirkka viiden vuosikymmenen takaa muuntui ilmavammaksi ja pukeutui nahkaan. Vuosikertaklassikon viimeistelystä huolehtii Jyri Naskali. Nahkaruseteistaan tunnettu käsityöläinen punoo Sirkkoihin yksityiskohdat pehmeästä konjakin värisestä nahasta. Nahka puolestaan on suomalaisen huonekaluteollisuuden sivuvirtaa.

Vuosikertamalliston luominen on meille konkreettinen tapa kunnioittaa yhtä lailla yrityksemme perustajan Aulis Herrasen elämäntyötä kuin osoittaa arvostuksemme suomalaisen nykymuotoilun kentälle. Vuosikertaklassikkotuotetta valmistamme vain rajallisen, numeroidun erän ja sitä on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Huom. Vuosikertatuotteemme 2023, Sirkka riippukeinu on loppuunmyyty verkkokaupastamme. Tarkista tilanne jälleenmyyjämme Finnish Design Shop, Stockmann ja Kallen Kaluste verkkokaupasta.

Vuosikertaklassikko 2023 Jyri Naskali viimeistelee riipukeinua nahkalla, suunnittelija Hinni Korpela keinussa

Parolan Rottingin klassikot ovat saaneet alkunsa Parolan pajalla, perheyrityksemme isän Aulis Herrasen käsissä – nämä kotimaisen kalustemuotoilun kansallissankarit ovat ilahduttaneet suomalaisia jo yli 55 vuoden ajan. Parolan Vuosikertaklassikko tekee kunniaa näille rakastetuille luomuksille: se jatkaa klassikoiden tarinaa tuomalla nousevien suomalaisten muotoilijoiden näkemyksen osaksi kalustelegendaa ja sen maailmaa.