Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Arkea on elämässä riittämiin, pyhät ja juhlat katkaisevat ihanasti aherruksen. Pääsiäinen on yksi lempijuhlistamme, ja meillä sitä on aina vietetty perhepiirissä, hyvän ruoan äärellä.

Vaikka meillä ei laskiaisena laskeuduta paastoon, josta sitten pääsiäisenä noustaisiin herkkupöytien ääreen, on ruoka kuitenkin yksi tärkeistä pääsiäisen asioista. Pöytä katetaan tavallistakin kauniimmin. Meille, kuten kaikille esteetikoille, on väliä, miltä tila näyttää, mitkä astiat ovat esillä ja minkälaisin yksityiskohdin tänä vuonna rakennamme pääsiäisen tunnelmaa. Värit ovat tärkeitä pääsiäisenäkin: vihreää, keltaista, luonnonväristä. Materiaaleina kauniita ja lämpimiä luonnonmateriaaleja. Ja tulppaanit <3 ne nyt vain kuuluvat pääsiäiseen.
 
Ja mitä sitten onkaan tarjolla! Perinteistä on mukava pitää kiinni, ja luoda välillä uusiakin. Meillä tarjoillaan lammasta, syödään ja maalataan kananmunia. Jälkiruoaksi syömme mämmiä, lisukkeina luonnollisesti  kermaa ja sokeria. Nautimme kahvia ja juustokakkua, suklaaherkkuja unohtamatta, ja ehkä lasillinen sitruunalikööriä digestiiviksi. Juhlapyhinä on lupa pitempään kaavan (ja kalorimäärään)! 

Monen päivän vapaat houkuttelevat ulkoiluun. Olipa sää mikä tahansa, ulos on päästävä. Jos tulee räntää, sitten tulee. Pukeutumiskysymys, toteaa Rottingin grand old lady Toini päivittäiselle kävelylle lähtiessään kelissä kuin kelissä. Ja jos paistaa aurinko ja kevät edistyy näkyvin askelin – sitä seuraamme tällä joukolla innokkaasti! 

Yksi parhaista asioista pääsiäisessäkin on kuitenkin nähdä lasten ilo. Kun pienet etsijät löytävät piilotetut suklaamunat ja pysähtyvät nauttimaan aarteistaan.  

                                                                                                                                             Levollista ja riemukasta pääsiäistä Sinulle!

Parolan rottinkiperhe