Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

 Design from Finland

Sinua ja minua yhdistää rottinkirakkaudessamme varmasti monikin asia. Yksi näistä on itsestään selvästi se, että sisustuksessa arvostamme kauniita, toimivia ratkaisuja – eli hyvää muotoilua. Tuoreina esimerkkeinä tulee etsimättä mieleen nuoren muotoilijan Hinni Korpelan vuosikertaklassikoksi uudistama Aulis-riippukeinu ja hänen suunnittelemansa Punos-nojatuoli ja siihen liittyvät kaksi erikokoista pöytää.

Siksi olenkin innoissani ja ylpeä kun saan nyt julistaa: Parolan klassikkotuotteille on myönnetty Finnish Design -merkki!  

Tietyltä kantilta katsottuna Design from Finland -merkki ei muuta mitään. MUTTA, ja tämä on iso asia, se tekee näkyväksi sen, miten me täällä Parolan Rottingissa olemme aina toimineet. Haluankin meidän kaikkien puolesta tiivistää sen, miksi Design from Finland -tunnustus tuntuu niin oikealta juuri meille. Se on ollut hyvä hankkia ja saada, koska meillä Parolassa:

 1 Klassikkotuotteet on muotoiltu ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti.

 2 Tuotteiden muotoiluun Suomessa on investoitu.

 3 Tuotantoketjusta ja valmistusmaasta viestiminen on avointa.

 Olen iloinen, ylpeä ja liikuttunutkin merkistä myös ja ennen kaikkea yrityksemme perustajan, isäni Aulis Herrasen puolesta. Hänhän toimi alusta, sieltä 1960-luvulta, asti juuri vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Omassa pajassa ja yhä enemmän ihmisiä työllistäen. Tuolit, pöydät ja muut huonekalut tehtäisiin varmasti vieläkin Suomessa, jos se vain olisi mahdollista.

Istuskelen Aulis-riippukeinussani ja mietin onnellisena, että minulla on nyt siis kaksi suosikkimerkkiä: metallinen Parolan-laatta rottinkihuonekaluissa ja Design from Finland -merkki niistä kertovassa viestinnässä ja markkinoinnissa!  Kauneutta ja merkityksellisyyttä ei elämässä koskaan ole liikaa.

Merkityksellistä ja kaunista kesän alkua!

Anitta