Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

Pitkään syksyyn ja talveen verrattuna kesä tuntuu aina lomalta, viettipä sen töissä tai vapaalla. Lämmin ilma tekee arjesta usein helpompaa: se ei vaadi vaatekerroksia, poskipunaa tai samankaltaista suorittamista kuin talven pimeät kuukaudet. Kesällä mikään ei tunnu olevan niin justiinsa. Paistaahan aurinko huomennakin (ja jos ei paista, niin saanpa hyvällä omallatunnolla rötvätä sisällä).

Sallivasta vuodenajasta sopii ottaa kaikki irti, muttei suorittajana vaan itsekkäänä nautiskelijana. Nyt on paras hetki tehdä juuri niitä asioita, joista itse nauttii eniten ja heittäytyä omaan onneen. Buutata kone, palauttaa omat tehdasasetukset yksi ihana sielua hyväilevä asia kerrallaan.

Rottinkiperheessämmekin ladataan akkuja monella tavalla. Sisustussuunnittelijamme Laura viettää mahdollisimman paljon aikaa hevosten kanssa. Se on parasta, mitä hän kesässä tietää, sillä hän kokee sen palauttavan hänet uriinsa. Henkka taas vaalii kesän kalastusmahdollisuuksia ja pyrkii vesille aina kun mahdollista. Visualistimme Netta maadottaa itseään remppaamalla ja hoitamalla puutarhaa.

Itse pyrin nauttimaan ystävieni seurasta nyt mahdollisimman paljon. Etenkin tämän kevään jälkeen parasta mitä tiedän ovat keskustelut, sielunkumppanuus ja rakkaimmat viinilasin, ilta-auringon ja kasvonaamion kera (ja mieluiten kaikki samalla kertaa) pihakalusteilla löhöten. Kukin tavallaan.

Toivottavasti sinäkin saat löytää tiesi takaisin tasapainoon tänä kesänä. Paluu omille juurille tekee hyvää.

Anitta