Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

 

 

Kohtaaminen 10 kysymystä ystävälle on juttusarja, jossa esittelemme Parolan laajennetun rottinkiperheen jäseniä. 

Tällä kertaa tapaamme brändilähettiläämme, valokuvaaja, brändisuunnittelija ja sisällöntuottaja Laura Kirsilän. Instagram-tilillään @puurolautanen Laura fiilistelee diy-projekteja, viherkasveja, rouheita luonnonmateriaaleja, uuden ja vanhan harmonisia yhdistelmiä sekä tietenkin rottinkirakkautta. 

 

Moikka Laura, mitä kuuluu? 

Minulle kuuluu tosi hyvää! Olen kesällä saanut tehdä paljon ihania töitä, käynyt retkipakuilemassa Turun saaristossa, pelannut lentopalloa, syönyt miljoona jätskiä sekä yrittänyt pitää huolta 27 viherkasvistamme vaihtelevalla menestyksellä.

Teet luovaa työtä. Mistä haet inspiraatiota? 

Esimerkiksi somesta, ihmisten kanssa keskusteluista ja reissuista ulkomaille. Somea pyrin tosin tietoisesti vähentämään. Olen huomannut, että parhaat ideat saan usein sen ulkopuolelta. Olin keväällä viisi viikkoa Balilla, ja inspiroiduin siellä kaikesta valtavasti. Päässäni on myös omasta takaa ihan liikaa ideoita, joita en meinaa ehtiä toteuttamaan. 

Onko sinulla jotain erityisiä haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa? 

Elän tällä hetkellä unelmaelämääni, ja olen jo toteuttanut monia haaveita. Saan tehdä työkseni sitä, mitä rakastan aivan ihanien asiakkaiden kanssa. Asun uniikissa loft-kodissa, josta olin haaveillut, ja saan jakaa arjen ihanan mieheni Aleksin kanssa. Aleksi lähtee mukaan hullutuksiini, mutta pitää samalla jalkani maassa.

Yksi haave minulla kuitenkin on. Haluaisin reissata ja viettää enemmän aikaa ulkomailla yhdistäen sen työhöni. Olen tehnyt jo pitkään etätöitä kotona, mutta en ole ihan hirveästi päässyt hyödyntämään sitä matkailumielessä. Tänä syksynä asia etenee, kun lähdemme seitsemäksi viikoksi Portugaliin tekemään etätöitä ja surffaamaan.

Mitä tekisit, jos kaikki olisi mahdollista? Vain taivas olisi rajana!

Ostaisin pienen kyläkoulun jostakin maaseudulta ja remontoisin siitä meille upean kodin sekä minulle oman erillisen työtilan ja studion. Perustaisin sen pihapiiriin myös söpön pop-up-kahvilan ja Airbnb:n. Dream big!

Yrittäjälle työn ja vapaa-ajan välinen rajanveto voi olla joskus hankalaa. Miten rentoudut? 

Se on kyllä tämän työn ikuinen haaste, varsinkin kun tekee töitä kotona. Rentoudun lähtemällä pois kotoa, yleensä treenaamaan joko crossfitia tai lenkkeilyä ja talvisin hiihtoa. Instagramin poistaminen puhelimesta aina silloin tällöin rentouttaa myös kummasti.

Sinulla on ihana tyyli. Miten se on kehittynyt vuosien varrella? 

Voi kiitos, hyvä kysymys! Tietyllä tavalla koen, että tyylini on ollut minussa aina. Olen opiskellut graafista suunnittelua, ja se on opettanut minua katsomaan eri tavalla värejä ja typografiaa, joita on kaikkialla. Valokuvaus on myös opettanut kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin, kuvakulmiin, valoon, stailaukseen jne. Olen myös todella tarkka kaikista visuaalisista asioista kotonamme tai oikeastaan ihan kaikessa, mihin kosken. Vastaan siis, että tekemällä mahdollisimman paljon kaikkea visuaalista ja luovaa ja kehittämällä taitojani itseäni kiinnostavien asioiden saralla.

Entä jos pitäisi valita noloin tyylimuistosi, mikä se olisi? 

Minulla on joskus teininä ollut yksi rasta. Oli sellainen hippivaihe menossa ja silloin harkitsin, että ottaisin rastat koko päähän. En onneksi ottanut, lol!

Mitä kiinnostavaa kirjaa, podcastia tai tv-ohjelmaa haluaisit suositella? 

Suosittelen Laura Frimanin kirjoittamaa kirjaa Menestysresepti – Noora Fagerströmin tarina. Se kertoo Jungle Juice Barin perustajan värikkään elämäntarinan. Podcast suositukseni on Joni Jaakkolan Väkevä elämä – viisaampi mieli, vahvempi keho, jossa on kiinnostavia ajatuksia terveydestä, hyvinvoinnista ja suorituskyvystä. Televisiosta kannustan katsomaan Yle Areenasta löytyvän elämänmakuisen dokkarisarjan Kaipuu maalle kyläkoulusta koti. Se kertoo suomenruotsalaisesta pariskunnasta, joka ostaa huutokaupasta vanhan kyläkoulun ja remontoi sen kodikseen. Dream!

Olet yksi tämän vuoden brändilähettiläistämme, ja sinulla on jo kotona Arvo-kaappi ja Sulo-hylly. Jos niitä ei lasketa, mikä on suosikkisi Parolan® mallistosta?  

Peacock-tuoli on mieletön!

Kiitos Laura, oli tosi kiva jutella. Mitä teet seuraavaksi?

Töitä. Loppupäivän to do -listalla on maileihin vastailu, somepostauksen julkaisu ja yhden tarjouksen lähettäminen.

Lisää Laurasta täällä: www.puurovisuals.com.