Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Tervehdys, hyvä rottinkiystäväni!

Mitä sinun kesääsi kuuluu? Toivottavasti kaikkea hyvää, aurinkoa ja sadetta sopivassa suhteessa. Kerronpa tässä kesäkirjeessäni sinulle vähän oman suloisen suveni vietosta ja kulusta.

Elämme heinäkuuta, ihanaa sydänsuven aikaa. Monelle heinäkuu on lomakuu, ja vaikkei näin olisikaan, voin kokemuksesta kertoa, että se silti voi olla myös itselle omistettu oma kuu. Päivät ovat pitkiä, aurinko nousee varhain ja laskee myöhään, tuntuu että kesäpäivään mahtuu paljon tunteja! Aikaa riittää sekä työhön että leikkiin, siksipä olenkin jonkin verran nipistänyt päätoimisesta lomailusta ja ollut läsnä myymälässämme tiskin takana.

Voi että tykkään kesäapulaisen työstä! Tietenkään se ei tunnu työltä lainkaan, sillä teidän, ihanat rottinkiystävämme, kohtaamisenne on aina yhtä virkistävää. Tänä kesänä on ollut ilo huomata, miten jo tutuksi käyneiden vakiovieraiden lisäksi meillä on piipahtanut runsaasti kesäretkeileviä kotimaanmatkailijoita, ihan ympäri maata kotoisin olevia.

Minulla siis työ ja loma ihanasti limittyvät, ja tiedän kyllä olevani etuoikeutettu, kun voin näin toimia. On palkitsevaa kuulla, miten myymälä koetaan keitaaksi ja miten se näyttäytyy ihanuuksien tyyssijana. Tottahan se on, että me esteetikot virkistymme kaikesta kauniista, ja huokailla voi myös ihastuksesta.  

Toki kesän mittaan minulla on ollut ja on oleva muitakin osoitteita, kuin Parolan Hitsaajantie 3. Kotona viihdyn aina, ja kesällä erityisesti, kunhan vain maltan vetäytyä lomatunnelmaan. Askareista irrottautuminen kotosalla on ajoittain haastavaa, kun pientä puuhailua tuntuu aina vain riittävän loputtomuuksiin asti – etenkin puutarha on tänä paahteisena kesänä vaatinut oman aikansa ja huomionsa.

Tilanne hieman helpottuu, kun matkaan mökille. Siellä sitä malttaa herkemmin tarttua hetkeen, olla vain ja nauttia. Olen tietoisesti kehittänyt itsessäni tätä nautiskelijan puolta ja pitänyt huolta myös omasta hyvinvoinnistani, aivan kuten ystävänpäivänä itselleni lupasin.  Uinti ja laiturielämä, uutuutena suppailu ja kestosuosikkina golf ja tietysti läheisten kanssa seurustelu ja hyvään kirjaan uppoutuminen ovat keskikesän nautintoja, joiden ei soisi päättyvän milloinkaan.

Oleminen on kiireetöntä, useimmiten yhdessä tekemistä ja mökillä aikaa katson ainoastaan aurinkokellosta!

 

Heleätä heinäkuun jatkoa, voikaamme hyvin!

PS Muistathan sanonnan, että viisaat istuvat varjossa!

Kesäisin terveisin

 

 

Anitta