Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Timjami torkkupeitto luomupuuvillaa 130 x 180 cm

89,00 

Käytännöllisesti kaksivärinen Timjami torkkupeitto on valmistettu luomupuuvillasta Portugalissa. Kestävän kehityksen standardeja noudattaen, kierrätysmateriaalista valmistettu laadukas, puuvillaviltti, 130 x 180 cm.
Tuotetunnus (SKU): 7330976100457 Osastot: , ,

Kuvaus

Timjami on eläväpintainen ja kaksivärinen. Laadukas, käsityötaidolla valmistettu torkkupeitto, jota reunustaa pienet hapsut. Materiaali on 100 % GOTS sertifioitua kierrätettyä luomupuuvillaa. Pehmeä torkkupeite on hengittävä ja monikäyttöinen.
Vesipestävä 40 asteessa.
Mikä GOTS?
GOTS on lyhenne nimestä Global Organic Textile Standard ja merkitsee tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaattia. Sertifikaatti huomioi raaka-aineen viljelyn jälkeiset vaiheet, luomupuuvillan prosessoinnista lopputuotteeseen asti. Sertifikaattia valvoo ulkopuolinen riippumaton taho. GOTS-sertifikaatti ei salli mm. formaldehydejen, kloorin tai raskasmetallien käyttöä. Ympäristöystävälliset väriaineet ovat sallittuja. GOTS kriteeristö huomioi lisäksi eläinten ja ihmisten hyvinvoinnin ja lapsityövoiman käyttö on kiellettyä.
Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?
Näiden laadukkaiden ja ajattomien puuvillavilttien valmistaja on tanskalainen Elvang Denmark. Perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan reilun kaupan periaatteita noudattaen. Heille on myönnetty korkein mahdollinen tunnustus Maailman Reilun Kaupan järjestön (WFTO) toimesta, joten voimme luottaa vastuullisuuden ulottuvan niin ihmisiin, työolosuhteisiin, eläimiin kuin ympäristöön.
Tuote on monikäyttöinen kaksivärisyytensä johdosta ja niin laadukas toteutukseltaan, että sen puolesta on helppo puhua ja se sopii mielestämme hienosti Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaan.
Ominaisuudet:
Koko: 130 cm x 180 cm
Paino: 970 g
Materiaali: 100% orgaaninen kierrätyspuuvilla
Tuote on hypoallergeeninen ja ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Lisätiedot

Väri

Beige, Vaaleanvihreä

Hoito-ohjeet: Vesipesu 40 astetta. Jos vilttiin ilmestyy käytössä ”löysä lanka”, on mahdollista työstää löysä lanka uudelleen kuosiin.  Viltin materiaali on erittäin joustavaa ja löysästä langasta vetämällä voit piilottaa langan takaisin paikoilleen. Aloita löysän langan varovainen vetäminen noin 30-50 cm etäisyydeltä ja vedä molemmista suunnista pikkuhiljaa kunnes saat langan tyydyttävästi piiloon.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti