Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

Timjami tyynynpäällinen luomupuuvillaa 50 x 50 cm

39,00 

Timjami torkkupeittojen kanssa yhteen sopivat tyynynpäälliset on valmistettu luomupuuvillasta Portugalissa. Kestävän kehityksen standardeja noudattaen, kierrätysmateriaalista. Koko 50 cm x 50 cm.
Tuotetunnus (SKU): 7330976100460 Osastot: , ,

Kuvaus

Timjami on eläväpintainen ja laadukas käsityötaidolla valmistettu tyynynpäällinen, jossa ei ole vetoketjuja, vaan perinteinen tasku, kuten tyynyliinoissa pääsääntöisesti on. Materiaali on 100 % GOTS sertifioitua kierrätettyä luomupuuvillaa. Pehmeä tyynynpäällinen on hengittävä ja
vesipestävä 40 asteessa.
Mikä GOTS?
GOTS on lyhenne nimestä Global Organic Textile Standard ja merkitsee tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaattia. Sertifikaatti huomioi raaka-aineen viljelyn jälkeiset vaiheet, luomupuuvillan prosessoinnista lopputuotteeseen asti. Sertifikaattia valvoo ulkopuolinen riippumaton taho. GOTS-sertifikaatti ei salli mm. formaldehydejen, kloorin tai raskasmetallien käyttöä. Ympäristöystävälliset väriaineet ovat sallittuja.GOTS kriteeristö huomioi lisäksi eläinten ja ihmisten hyvinvoinnin ja lapsityövoiman käyttö on kiellettyä.
Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?
Näiden laadukkaiden ja ajattomien puuvillatuotteiden valmistaja on tanskalainen Elvang Denmark. Perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan reilun kaupan periaatteita noudattaen. Heille on myönnetty korkein mahdollinen tunnustus Maailman Reilun Kaupan järjestön (WFTO) toimesta, joten voimme luottaa vastuullisuuden ulottuvan niin ihmisiin, työolosuhteisiin, eläimiin kuin ympäristöön.
Tuote on yhteensopiva saman sarjan viltin ja monen tyylisen sisustuksen kanssa ja niin laadukas toteutukseltaan, että sen puolesta on helppo puhua ja se sopii mielestämme hienosti Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaan.
Ominaisuudet:
Koko: 50 cm x 50 cm
Paino: 240 g
Materiaali: 100% orgaaninen kierrätyspuuvilla
Tuote on hypoallergeeninen ja ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Lisätiedot

Väri

Beige, Vaaleanvihreä

50 x 50 cm

Vesipesu 40 astetta. Jos tyynynpäälliseen ilmestyy käytössä ”löysä lanka”, on mahdollista työstää löysä lanka uudelleen kuosiin.  Tyynynpäällisen materiaali on erittäin joustavaa ja löysästä langasta vetämällä voit piilottaa langan takaisin paikoilleen. Aloita löysän langan varovainen vetäminen noin 30-50 cm etäisyydeltä ja vedä molemmista suunnista pikkuhiljaa kunnes saat langan tyydyttävästi piiloon.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti