Hei! Lauantaina 2.12. vietämme Parolan myymälässä joulukauden avajaisia. Olet tervetullut nauttimaan tunnelmasta ja poimimaan ideat jouluusi!

Ekologista ja lempeää

Kaipaako asiakastilasi tai työtilasi piristystä?

Kaunis, käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas. Tätä on huonekalujen vuokrauspalvelumme, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille joustavan tavan päivittää tilasi ilme ilman suuria investointeja. 

 Viihtyisä sisustus on vahva viesti omistautumisesta ja välittämisestä, ja me Parolassa haluamme auttaa yritystäsi päivittämään tilasi vaivattomasi ja tyylikkäästi. Mieluisa-vuokrauspalvelun kautta ilahdutat asiakkaita ja työntekijöitä säännöllisin väliajoin muuttuvalla ilmeellä ja tarjoat heille mahdollisuuden nauttia laadukkaasta rottinkidesignista.

Tutustu uuteen Parolan® Mieluisa -vuokrauspalveluun!

Parolan® Mieluisa on helppo ja huoleton

Palvelumme tekee yrityksesi tilasta kutsuvan, persoonallisen ja luonnollisen. Halutessasi tila muokkautuu vuosittain ”vähän jotain uutta -tarpeeseen” ilman yllättäviä kuluja. 

1. Valitse tilaasi sopivat tuotteet

Valitse kolme tai useampi tilaasi sopiva tuote rottinkiklassikoista, Parolan X-kalusteista tai muusta vuosittain vaihtuvasta rottinkikalustevalikoimastamme. Kiinteä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan.

2. Maksa kiinteää kuukausivuokraa

Palveluun sisältyy kiinteä kuukausi hinta 24 kk:n ajan. Maksat kerran kuussa ja hinta määräytyy valitsemiesi kalusteiden perusteella. 

Sopimuksen puolivälissä voit vaihtaa yhden kalusteen ja tilasi on taas kuin uusi.  Vuosivaihdon yhteydessä sopimusaika pidentyy 12 kuukaudella.

 

3. Me pidämme kalusteista huolta

Huolto sisältyy vuokraan. Ilmoitat meille jos tuotteeseen ilmestyy käytön jälkiä, ja huollamme sen kustannuksitta. 

Varkauksien ja katoamisen varalle sinulla tulee olla vakuutus. 

 

Kiinnostuitko? 

Parolan® Mieluisa on pian täällä, joten ota yhteyttä b2b-myyntiimme ja selvitetään yhdessä voisiko tämä uusi palvelumme olla  ratkaisu tilasi tarpeisiin; odotustiloihin, asiakaskohtaamisiin, erilaisiin työtiloihin, kivijalkaliikkeiden somistukseen jne. 


Laita meiliä: b2b@parolanrottinki.fi

Soita: p. 03 637 2199

Jutellaan LinkedInissä

Valitse Aulis ja klassikkoystävänsä

Tuskinpa olisi yrityksemme perustaja Aulis Herranen vuonna 1969 Aulis-riippukeinua, suunnitellessaan uskonut, että se edelleen tänä päivänä tunnetaan rentouttavien ja rauhoittavien  hetkien tyyssijana. Tätä ja muita Auliksen suunnittelemia suosikkeja kutsumme Parolan® klassikoiksi, olivathan ne niitä jo syntyessään.

>> Tutustu klassikoihin ja tarinaan niiden takana.

Valitse Parolan® x Hinni Korpela

Punos-mallisto on ensimmäinen Parolan® 2020-luvun uudesta suomalaisen designin sarjasta. Taivutetut yksityiskohdat ovat leimallisia tälle muotoilija Hinni Korpelan suunnittelemalle mallistolle.

>> Tutustu Punoksiin ja suunnittelijaan.

Valitse Parolan® x Harri Koskinen

Muotoilija Harri Koskinen suunnitteli vuonna 2022 uudenlaisen rottinkihuonekalun, riippuvan Lasse-lepotuolin. Sen muotoilu tähtää täydellisen rentoutumisen mahdollistamiseen. Lasse-lepotuolista on myös jalallinen versio ja malliston viimeistelee Lasse-tarjoilupöytä.

>> Lue lisää Lassesta ja suunnittelijan ajatuksista.

Muita vaihtoehtoja

Ei vain klassikoita, vaan myös paljon muuta. Yksittäiskappaleita ja pieneriä, aina kuitenkin luonnonmateriaaleista valmistettua.

>> Löydä suosikkisi  erikoiseristä.