Hei! Käytä alekoodia "JOULUILOA" kassalla ja saat normaalihintaisista tuotteista -15% ostoskorisi ylittäessä 100 euroa.

 

Oletko laadukasta somesisältöä tuottava tarinankertoja? Onko seuraajakuntasi sitoutunutta ja aktiivista? Suunnitteletko kiinnostavaa sisustusprojektia tai jopa remppaa? 

Jos vastasit kaikkiin ylläoleviin kysymyksiin ’kyllä’ ja kaiken lisäksi vielä rakastat rottinkia, saatat olla etsimämme brändilähettiläs. 

Me Parolassa olemme lempeyden, vastuullisen elämän ja pehmeiden arvojen puolestapuhujia. Olemme myös varsinaisia kaunosieluja ja uskomme vahvasti arjen estetiikan parantavaan voimaan. Työskentelemme mielellämme kimpassa samanhenkisten ihmisten kanssa ja nyt etsimme Rottinkirakkauden lähettiläitä toteuttamaan erilaisia sisustusunelmia. 

Toiveissamme on kumppanuus, jonka puitteissa voimme edistää laadukkaiden kalusteiden sekä taidokkaan rottinkimuotoilun asemaa ja samalla kertoa asiakkaillemme inspiroivista ja omannäköisistä sisustusprojekteista. 

Rottinkirakkauden lähettiläiltä odotamme

  • arvoihimme sopivaa ajatusmaailmaa ja rottinkirakkautta.
  • aktiivista somepresenssiä ja vuorovaikutuksellista suhdetta seuraajiin  – aktiivinen blogi on plussaa.
  • visuaalisesti ja tarinallisesti vetoavaa somesisällön tuottamista omasta remontista tai sisustusprojektista (esim. kotona, puutarhassa, mökillä, parvekkeella jne.)
  • sitoutumista yhteisiin sisällöntuotantotavoitteisiin, jotka sovitaan tapauskohtaisesti riippuen projektin kestosta (esim. useamman kuukauden mittaisissa projekteissa yksi Instagram-postaus tai kaksi Instagram-tarinaa per kuukausi)
  • laadukasta sisältöä, omintakeista ääntä ja rohkeutta käyttää molempia.


Rottinkirakkauden lähettiläänä saat projektin ajan:

– 1-2 Parolan® kalustetta projektin aiheesta ja mitasta riippuen 

– yhden pientuotteen.

– alennuksen Parolan omiin tuotteisiin -20%.

– alekoodeja tarjottavaksi omalle yleisölle.

– kutsun lanseeraustilaisuuksiimme ja muihin teematapahtumiimme.

– näkyvyyttä Parolan kanavissa (sosiaalinen media, uutiskirje, blogi).

 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä avoin hakemus 9.6.2023 mennessä osoitteeseen mari.lehto@parolanrottinki.fi. Kerro itsestäsi, lähetä linkki sometileillesi ja kuvaile minkälaisen (teema, kesto, toteutus ja postaussuunnitelma) sisustamiseen liittyvän projektin haluaisit kanssamme toteuttaa.

Tuliko mieleen ystävä, jonka täytyy kuulla tästä? Linkkaa tämä sivu hänelle!