Vuosikertaklassikko 2023, Sirkka riippukeinu

548,00 

PAROLAN® x Hinni ja Jyri

Parolan Vuosikertaklassikko 2023 on Sirkka riippukeinu, joka muotoilija Hinni Korpelan ajatuksissa muuntui ilmavammaksi ja pukeutui nahkaan. Yhtä aikaa ajassa ja iätön.

Vuosikertaklassikon viimeistelystä huolehtii Jyri Naskali. Nahkaruseteistaan tunnettu käsityöläinen punoo Sirkkoihin yksityiskohdat pehmeästä konjakin värisestä nahasta. Nahka puolestaan on suomalaisen huonekaluteollisuuden sivuvirtaa.

Tätä rottinkiriippukeinua valmistetaan rajallinen, numeroitu erä ja sitä on saatavilla luonnonvärisenä, antiikinruskeana ja mustana.

Tuotetunnus (SKU): SVK23 Osastot: , , ,

Kuvaus

Sirkka riippukeinu on rottinkikeinuistamme vähemmän tunnettu kuin veljensä Aulis riippukeinu. Sirkka on vuonna 1972 Parolan pajalla yrityksemme perustajan Aulis Herrasen käsissä syntynyt rottinkiklassikko ja valikoitui vuoden 2023 Vuosikertaklassikoksi asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Vuoden 2023 Klassikkoprojektin kumppaneiksi kutsuimme suunnittelija + käsityöläinen -tiimin Hinni Korpela ja Jyri Naskali. Ammattilaisten yhteistyönä syntynyt versio on alkuperäistä ilmavampi ja siihen on punottu kotimaisen kalusteteollisuuden sivuvirtana käyttämättä jääneestä nahasta kauniin konjakin väriset yksityiskohdat. Nahan väri on sama kaikissa rottinkikeinun sävyissä (luonnonvärinen, antiikinruskea ja musta).

Nahka on aniliininahkaa, joka on nahkaa luonnollisimmillaan. Sen läpivärjätyssä pinnassa ei ole käytetty peittäviä käsittelyjä, joten se on hengittävää, erittäin mukava ja pehmeä.

Lue lisää Vuosikertaklassikosta 2023

Vuosikertaklassikko 2023 -tuotetta valmistamme numeroidun, rajallisen määrän. Tuotetta myyvät myös yhteistyökumppanimme Stockmann, Finnish Design Shop ja Kallen Kaluste. Voit tiedustella tuotetta myös heiltä.

Sisältää: n. 3 m kiinnitysköysi (kiinnityskoukku tilattava erikseen)

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 58 × 86 × 109 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen

Korkeus: 109 cm
Leveys: 86 cm
Syvyys: 58 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingista löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Nahan hoito

Nahkaa hoidetaan nihkeällä, puhtaalla liinalla pyyhkimällä ja tarvittaessa tuulettamalla ja imuroimalla. Aniliininahka on nahkaa luonnollisimmillaan. Se on myös nahkatyypeistä kaikkein laadukkain. Läpivärjätyssä pinnassa ei käytetä peittäviä käsittelyjä, joten se on erittäin hengittävä ja näin ollen myös mukava ja pehmeä. Nahan luontaiset epäsäännöllisyydet näkyvät ja pinta patinoituu ajan kanssa.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti