Hei! Löydät nyt sivuiltamme Parolan kuukausittaisen inspistaulun, katso ja ihastu!

Vuosikertaklassikko 2021, Aulis riippukeinu

459,00 

Tulossa varastoon Toimitusaika 1-3 kk.

Ilmoita minulle kun tuotetta on varastossa:

Parolan Vuosikertamallisto 2021 on saanut inspiraationsa indonesialaisen käsityön ja skandinaavisen muotoilutyylin yhdistämisestä. Lopputulos on uljas ja varma suomalaisen designin taidonnäyte.

Tuotetunnus (SKU): A10 Osastot: , , ,

Kuvaus

Vuosikertamalliston sydän on Parolan klassikon Aulis-riippukeinun uusi tulkinta. Hinni Korpelan toteutus vahvistaa paitsi kalusteen kestävyyttä, myös sen ilmettä – konjakin värinen nahkapunos suojaa istuimen etureunaa, ripustuskohtaa ja käsinojaa kulumiselta, ja samalla lisää istumismukavuutta sekä korostaa alkuperäistä sidontaa ja muotokieltä. Nahka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä paljaaseenkin ihoon ja materiaalien yhteneväinen värimaailma takaa harmonisen lopputuloksen tähän vuosikertaklassikkoon.

Vuosikertaklassikon kaveriksi mallistoon on suunniteltu myös ilmeeseen sovitettu rahi. Rahissa nahkanauhan ja rottinkirakenteen tanssi jatkuu klassikon tuttua detaljiikkaa myötäillen.

Lahden muotoiluinstituutista sekä Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulusta valmistunut Hinni Korpela (s.1986) on suomalainen muotoilija, joka on työskennellyt pitkään kalusteiden sekä tuote- ja näyttelysuunnittelun parissa. Hänen muotoilutoimistonsa Studio Hinnin erikoisosaamista ovat tuote, valaisin- ja kalustemuotoilu. Muotoilijana Hinni inspiroituu usein materiaaleista – niiden tunnusta ja ominaisuuksista. Luonnonmateriaalien käyttö ja tuotteen elinkaaren huomioiminen jo suunnitteluvaiheessa luovat raamit muotoilulle. Vuosikertamalliston ohella Hinni on suunnitellut Parolan Rottingille oman tuotemalliston nimeltä Punos.

Lisätiedot

Paino 6 kg
Mitat 53 × 82 × 109 cm

Korkeus: 109 cm
Leveys: 82 cm
Syvyys: 53 cm

Kiinnitys

Käyttöturvallisuuden vuoksi suosittelemme riippukeinun kattokiinnitykseen pyörivää Power Hook -koukkua. Kattokiinnitykseen sopii hyvin myös ns. saparokoukku, mutta huomioithan, että sen kierteet ja riippukeinun köysi eivät kestä lainkaan pyörimistä. Riippukeinun koukun asennus tapahtuu aina asentajan omalla vastuulla, joten suosittelemme, että konsultoit tarvittaessa ammattilaisliikettä.

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingista löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma, ti ja pe 9-17
ke ja to 9-18
la 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti