Hei! Myymälämme palvelee sinua ma - pe 10-17 ja la - su 10-14. Tervetuloa inspiroitumaan!

Vuosikertaklassikko 2021, Aulis rahi

225,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Tuotetunnus (SKU): A11 Osastot: , , ,

Kuvaus

Vuosikertamalliston sydän on Parolan klassikon Aulis-riippukeinun uusi tulkinta. Hinni Korpelan toteutus vahvistaa paitsi kalusteen kestävyyttä, myös sen ilmettä – konjakin värinen nahkapunos suojaa istuimen etureunaa, ripustuskohtaa ja käsinojaa kulumiselta, ja samalla lisää istumismukavuutta sekä korostaa alkuperäistä sidontaa ja muotokieltä. Nahka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä paljaaseenkin ihoon ja materiaalien yhteneväinen värimaailma takaa harmonisen lopputuloksen.

Vuosikertaklassikon kaveriksi mallistoon on suunniteltu myös ilmeeseen sovitettu rahi. Rahissa nahkanauhan ja rottinkirakenteen tanssi jatkuu klassikon tuttua detaljiikkaa myötäillen.

Lisätiedot

Paino 2.5 kg
Mitat 46 × 54 × 39 cm

Istuimen korkeus keskeltä: 39 / reunoista: 42cm Istuimen leveys : 54cm / Jalkojen leveys: 57cm Isuimen syvyys: 46cm / Jalkojen syvyys: 55 cm Tuotteen paino: 2,5kg

Kiinnitys

Käyttöturvallisuuden vuoksi suosittelemme riippukeinun kattokiinnitykseen pyörivää Power Hook -koukkua. Kattokiinnitykseen sopii hyvin myös ns. saparokoukku, mutta huomioithan, että sen kierteet ja riippukeinun köysi eivät kestä lainkaan pyörimistä. Riippukeinun koukun asennus tapahtuu aina asentajan omalla vastuulla, joten suosittelemme, että konsultoit tarvittaessa ammattilaisliikettä.

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingista löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Saatat myös pitää...

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma – pe 10-17
la – su 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti