Hei! Hyödynnä nyt ilmaiset toimituskulut yli 150 euron ostoksiin.

UNO ORA puinen penkki

239,00 

Tiikistä valmistettu Uno Ora penkki toimii niin sisätiloissa kuin ulkonakin, niin penkkinä kuin sivupöytänä tai sivutasonakin.  Penkin muotoilu on tanskalaisen fabrikatan. Monikäyttöinen tiikkipenkki on kevyt ja helppo siirtää parvekkeella, terassilla, sauna- ja kylpyhuonetiloissa. Miksei eteisessä tai juuri siinä huoneessa, jossa sille on käyttöä ja se sinun sisustusmakuusi sopii.

Tuotetunnus (SKU): 7330976100320 Osastot: , , ,

Lisätiedot

Paino 6,5 kg (kilogramma)
Mitat 102 × 35 × 42 cm (senttimetri)
Väri

Luonnonvärinen, Musta

Korkeus: 42 cm
Pituus: 35 cm
Leveys: 102 cm
Paino: 6,5 kg

Tiikki on materiaalina sekä ulko- että sisätiloihin sopiva ja sen oma öljypitoisuus suojaa puuta. Näin ollen tiikkiöljy on myös kalusteen paras suojausaine, joka levitetään aina puhtaalle pinnalle vuosittain. Jos pinta on ollut pitkään hoitamattomana, voit myös hioa pintaa hyvin hienolla santapaperilla varovasti ennen tiikkiöljyn levittämistä.

Jos haluat käsitellä puun sävyä tummemmaksi, sen voi tehdä mehiläisvahalla. Huomioi kuitenkin, että mehiläisvaha tummentaa tiikin sävyä paljon sen alkuperäisestä sävystä.

Lisäksi on hyvä tietää, että UV-säteet saattavat kellastaa tiikkihuonekalun sävyä punertavammaksi.

Jos haluat tiikkihuonekalustasi aikaa myöden hopeanharmaaksi patinoituvan, älä tee sille mitään suojaustoimenpiteitä. Sateen ja auringon vaihtelu huolehtivat värin muutoksesta. Sinulle jää penkin puhdistus ja muu huolto.

 

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti