SITA villamatto luonnonvalkoinen 60x90cm

65,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Sita-villamaton valkoinen nukka muodostaa maton pintaan kauniin kuvion ja sitä reunustavat tuuheat hapsut. Villamatto on materiaalina kestävä ja sillä on luonnostaan likaa ja vettä hylkivä ominaisuus, jonka vuoksi se sopii erinomaiseksi mattomateriaaliksi kodin eri tiloihin.

Tuotetunnus (SKU): 7330976100333 Osastot: , ,

Kuvaus

Sita-villamaton nukka muodostaa kauniin kuvion, jota reunustavat tuuheat hapsut. Ravista matosta pölyt säännöllisesti ja tuuleta se silloin tällöin. Puhdista mahdolliset tahrat kostealla liinalla tai vie matto pesulaan. Villa hylkii luonnostaan likaa ja vettä, joten se soveltuu erittäin hyvin mattojen materiaaliksi. Matosta saattaa alkuun irrota nukkaa, mutta irtoaminen loppuu ajan ja käytön myötä. 90% villaa, 10% puuvillaa.

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)
Mitat 31 × 25 × 12 cm (senttimetri)

60x90cm

Huomioitavaa mitoista: Valmistustavasta johtuen, maton koko voi poiketa ilmoitetusta koosta +/-2-5 %

Säännöllinen imurointi ja tuuletus. Vältä tamppausta. Laakapesu asiantuntevassa pesulassa. Tahrat voi puhdistaa tuoreeltaan puhtaalla kostealla liinalla maton pinnalta pyyhkien ja tarvittaessa käyttää mietoa villapesuun soveltuvaa pesuainetta. Vältä hankausta ja pyyhi tahra reunoilta keskelle päin, jotta estät sen leviämisen.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti