Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

Ale!

Käpyset villaviltti

83,40 

Hämeenlinnalaisen Nina Nori Designin Käpyset villaviltti on käsityönä mekaanisin menetelmin valmistettu erittäin korkealaatuisesta itävaltalaisesta kampavillalangasta. Kampavillan ominaisuuksiin kuuluvat pitkät, pehmeät villakuidut, jotka tekevät tästä viltistä erityisen pehmeän ja miellyttävän ihoa vasten. Sekä viltin kude- että loimilanka on ohutta 100% kampavillalankaa. Sen ansiosta villaviltti on käytössä kevyt ja taipuisa.

Tuotteissa voi olla pieniä eroavaisuuksia koossa, hapsujen pituuksissa, vanuttumisessa, sillä viltti on käsityötä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Nina Nori Design toteutti Parolan Rottingille ihanaa Käpyset villavilttiä pienen erän kolmessa eri sävyssä: tummanharmaana, ruskeana ja beigenä.

Viltit on valmistettu käsityönä hämeenlinnalaisen Ninan toimesta. Materiaalina korkealaatuinen itävaltalainen kampavillla. Lanka on antibakteerinen, koisuojattu ja erittäin hyvin uv-säteitä kestävä, jolloin värit eivät haalistu. Villa on materiaalina aito luonnontuote, ekologinen, eikä siitä jää elinkaaren loputtua jätettä.

Kampavillan pehmeän kuidun ominaisuuksiin kuuluu “pilleröinti” ja näin myös ns. nyppyyntyminen ei ole tuotteessa oleva vika vaan aivan ominaista villatuotteelle. Vain tiukkakierteisellä langalla kudotut, tiiviit, jäykähköt, lyhytnastaiset, hieman karheat tai villasekoitteiset villakankaat kestävät pidempään nyppyyntymättä.

Lisätiedot

Väri

Beige, Ruskea

Koko noin 210 cm x 150 cm. Koot voivat poiketa max +/- 5% annetusta mitasta.
Tuotteissa voi olla pieniä eroavaisuuksia koossa, hapsujen pituuksissa, vanuttumisessa, sillä tuote on viltti on käsityötä. Langoissa eri värit vanuttuvat toisistaan poiketen, jolloin tuotteen pinnan struktuurissa ja kuohkeudessa voi olla myös eroja.

Villa on luonnostaan likaa hylkivää, joten useimmiten sen puhdistukseksi riittää tuuletus kostealla säällä ulkona, suojattuna sateelta.

Oikein hoidettuna villatuotteesi kestää useita vuosia, jos kuitenkin joudut jostakin syystä pesemään tuotteesi, suosittelemme niille käsinpesua miedolla pesuaineella haaleassa vedessä. Villa on helposti vanuttuvaa, varsinkin jos sitä käsittelee suurin lämpötilavaihteluin ja mekaanisin liikkein, vääränlainen pesu kutistaa tuotetta huomattavasti, jopa käyttökelvottomaksi

Suosittelemme käsinpesua.

Jos aiot pestä tuotteesi pesukoneen villaohjelmalla, ota huomioon, että kaikkien valmistajien pesukoneiden ohjelmat eivät osaa säätää pesumenetelmiä villalle sopivaksi, vaikka niin helposti oletetaankin. Sinun on tunnettava koneesi ja sen villapesuohjelma hyvin ennen kuin voit turvallisin mielin pestä tuotteesi sen kutistumatta.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti