Hei! Myymälämme palvelee sinua ma - pe 10-17 ja la - su 10-14. Tervetuloa inspiroitumaan!

Bertta pellavainen kulmasohva divaanilla

6070,00 

Poista

Parolan Bertta on elegantti ja samalla rento ja romanttinen sohva. Juuri sellainen sohva, johon haluaa käpertyä rentoutumaan tai jonka sylissä viettää hauskaa iltaa perheen tai ystävien kesken. Laadukas ja viimeistelty sohvamalli on Sitsin valmistama ja sopii ajattomuudessaan melkeinpä kotiin kuin kotiin, tilavaan olohuoneeseen. Tukeva runko, höyhentäytteiset tyynyt ja laadukas, irroitettava ja vesipestävä verhoilu tekevät sohvasta pitkäikäisen.

Valitsimme tämän sohvamallin, sillä sen ympärille on mahdollista rakentaa eri tyylisiä olohuoneita; scandibohosta  lämpimään hyggefiilikseen. Bertta on todellinen huoneen kiintopiste.

Tästä sohvasta on moneksi. Testasimme sen koti-illan viettopaikkana, lapsiperheen unelmana ja lätkäpelin kisakatsomona.
> Lue lisää blogistamme. 

Tule ja testaa Bertan mukavuutta myymälässämme!

Varastostamme löytyvät Bertat ovat malliltaan kulmasohvia divaanilla ja suora 3-istuttava versio. Sohvat ovat vaalean ja/tai tumman pellavan väristä 100% laadukasta pellavakangasta.

Bertta-sohvaa saat tilattua myös eri kokoisina ja omavalintaisella verhoilulla. Sisustusmyymälästämme löydät valmistajan runsaan kangasvaihtoehtojen valikoiman ja lisätietoja sohvamallin muokkausmahdollisuuksista. Kysy lisää!

Tuotetunnus (SKU): 7330976100263 Osastot: ,

Kuvaus

Parolan Bertta on elegantti ja samalla rento ja romanttinen sohva. Juuri sellainen sohva, johon haluaa käpertyä rentoutumaan tai jonka sylissä viettää hauskaa iltaa perheen tai ystävien kesken. Laadukas ja viimeistelty sohvamalli,  höyhentäytteisillä tyynyillä ja laadukkaalla, irroitettavalla ja vesipestävällä pellavaverhoilulla.

Bertta-sohvaa saat tilattua eri kokoisina ja omavalintaisella verhoilulla. Sisustusmyymälästämme löydät valmistajan runsaan kangasvaihtoehtojen valikoiman ja lisätietoja sohvamallin muokkausmahdollisuuksista. Kysy lisää!

Lisätiedot

Paino 140 kg
Väri

Tumma pellava, Vaalea pellava

Kätisyys

Oikea, Vasen

Leveys: 309 cm

Syvyys divaanin osalta: 220 cm

Syvyys:100 cm

Istuinkorkeus: 42 cm

Selkänojan korkeus: 82 cm

Sohvassa on irroitettava, vesipestävä (max. 40 astetta) verhoilu laadukasta 100 % pellavakangasta, jolla on

  • Martindale: 20 000
  • Pilling: 4
  • Light fastness: 5

Huolehdithan sohvasta ylläpitosiivouksen keinoin. Säännöllinen imurointi huonekalusuulakkeella, tyynyjen ryhdin huoltotoimet (höyhentäytteisten tyynyjen säännöllinen ravistelu) sekä mahdollisen lian välitön putsaaminen pois edesauttavat sohvan pysymistä kauniina.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma – pe 10-17
la – su 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti