Anno Rahka-rahi pyöreä

169,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Rahka-rahi valmistetaan luomupuuvillasta; myös pohja ja sisäkangas ovat 100-prosenttista luomupuuvillaa. Rahin pohjassa on YKK-vetoketju, jonka avulla sisällä olevan täytteen määrää voi lisätä tai vähentää. Rahin viimeistelee paksu nahkalenkki.

Tuotetunnus (SKU): 6438427008264 Osastot: , ,

Kuvaus

Luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita, vaan siinä hyödynnetään muun muassa vuoroviljelyä, jonka ansiosta maaperä säilyy ravinteikkaana. Vuoroviljely myös parantaa maaperän vedenpidätyskykyä, joka vähentää kastelun tarvetta. Hyödyntämällä puuvillakuidun omaa luonnollista värisävyä, säästämme vedenkulutusta tuotannossa. Huomioithan, että valkaisemattoman puuvillan ominaissävyissä saattaa esiintyä jonkin verran vaihtelua. Valkaisemattomalla puuvillalla, kuten kaikilla luonnonkuiduilla, on oma ominaistuoksunsa, joka haihtuu ajan myötä.

  • Materiaali: Päällinen: 100 % luomupuuvilla, pohja ja sisäkangas: 100 % luomupuuvilla,
  • Väri: luonnonvalkoinen
  • Valmistusmaa: Intia

Lisätiedot

Paino 6 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 60 × 60 cm (senttimetri)

Korkeus: 40 cm

Halkaisija: 60 cm

 

Rahin yleishoidoksi riittää tuuletus ja kevyt sileällä suulakkeella imurointi. Voimakkaat käsittelyt voivat vahingoittavat lankoja ja mahdollisia erikoisyksityiskohtia, kuten tupsuja tai punoksia. Poista tahrat mahdollisimman pian saadaksesi paremman tuloksen.

Vain kemiallinen pesu.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti