Ekologista ja lempeää

PAROLAN® on ollut osa suomalaisten arkea jo puolen vuosisadan ajan. Ajattomat ja laadukkaat rottinkikalusteemme on suunniteltu elämää varten, ei vain näytteille. Juuri sellaisena kuin sillä hetkellä sopii. Uskomme arjen estetiikan parantavaan vaikutukseen ja tarjoamme vastavoimaa kiireen kulttuurille.

Suomen johtavana rottinkiosaajana tuomme luonnollisuutta tilaasi.

Ota yhteyttä – olemme täällä sinua varten.

Soita! p. 03 637 2199
Laita meiliä! myynti@parolanrottinki.fi
Jutellaan LinkedInissä!

Aulis ja klassikkoystävänsä

Tuskinpa olisi yrityksemme perustaja Aulis Herranen vuonna 1969 Aulis-riippukeinua, suunnitellessaan uskonut, että se edelleen tänä päivänä tunnetaan rentouttavien ja rauhoittavien  hetkien tyyssijana. Tätä ja muita Auliksen suunnittelemia suosikkeja kutsumme Parolan® klassikoiksi, olivathan ne niitä jo syntyessään.

>> Tutustu klassikoihin ja tarinaan niiden takana.

Parolan® x Hinni Korpela

Punos-mallisto on ensimmäinen Parolan® 2020-luvun uudesta suomalaisen designin sarjasta. Taivutetut yksityiskohdat ovat leimallisia tälle muotoilija Hinni Korpelan suunnittelemalle mallistolle.

>> Tutustu Punoksiin ja suunnittelijaan.

Parolan® x Harri Koskinen

Muotoilija Harri Koskinen suunnitteli vuonna 2022 uudenlaisen rottinkihuonekalun, riippuvan Lasse-lepotuolin. Sen muotoilu tähtää täydellisen rentoutumisen mahdollistamiseen. Lasse-lepotuolista on myös jalallinen versio ja malliston viimeistelee Lasse-tarjoilupöytä.

>> Lue lisää Lassesta ja suunnittelijan ajatuksista.

Parolan® Lempeät -pehmusteet

Suomessa pääosin kierrätysmateriaalista valmistetut Lempeät ovat oma pehmustesarjamme, joiden valttina on myös vesipestävyys.

>> Tutustu tarkemmin Lempeisiin.

 

Enemmän kuin rottinkia

Ei vain klassikoita, vaan myös paljon muuta. Yksittäiskappaleita ja pieneriä, aina kuitenkin luonnonmateriaaleista valmistettua.

>> Löydä suosikkisi  erikoiseristä.

Ollaan yhteydessä!

Ajatuksella valitut, laadukkaat kalusteet tukevat yritys- ja asiakastilojen omaa uniikkia tunnelmaa. Lempeillä luonnonmateriaaleilla sisustettu tila edistää työssä viihtymistä sekä parantaa asiakaskokemusta.

>> Kiinnostaako yhteistyö kanssamme? Lue lisää!