Ekologista ja lempeää

PAROLAN® on ollut osa suomalaisten arkea jo puolen vuosisadan ajan. Ajattomat ja laadukkaat rottinkikalusteemme on suunniteltu elämää varten, ei vain näytteille. Uskomme arjen estetiikan parantavaan vaikutukseen ja haluamme tarjota vastavoiman kiireen kulttuurille. Tänä päivänä tuotteemme kuuluvat monen tyylisiin koteihin ja tiloihin.

Suomen johtavana rottinkiosaajana haluamme auttaa sinua tuomaan luonnollisuutta tilaasi. Ethän epäröi ottaa yhteyttä – myyntitiimimme on täällä sinua varten.

Aulis ja klassikkoystävänsä

Tuskinpa olisi yrityksemme perustaja Aulis Herranen vuonna 1969 Aulis-riippukeinua, suunnitellessaan uskonut, että se edelleen tänä päivänä tunnetaan rentouttavien ja rauhoittavien  hetkien tyyssijana. Tätä ja muita Auliksen suunnittelemia suosikkeja kutsumme Parolan® klassikoiksi, olivathan ne niitä jo syntyessään.

>> Tutustu klassikoihin ja tarinaan niiden takana.

Parolan® x Hinni Korpela

Punos-mallisto on ensimmäinen Parolan® 2020-luvun uudesta suomalaisen designin sarjasta. Taivutetut yksityiskohdat ovat leimallisia tälle muotoilija Hinni Korpelan suunnittelemalle mallistolle.

>> Tutustu Punoksiin ja suunnittelijaan.

Parolan® x Harri Koskinen

Muotoilija Harri Koskinen suunnitteli vuonna 2022 uudenlaisen rottinkihuonekalun, riippuvan Lasse-lepotuolin. Sen muotoilu tähtää täydellisen rentoutumisen mahdollistamiseen. Lasse-lepotuolista on myös jalallinen versio ja malliston viimeistelee Lasse-tarjoilupöytä.

>> Lue lisää Lassesta ja suunnittelijan ajatuksista.

Parolan® Lempeät -pehmusteet

Suomessa pääosin kierrätysmateriaalista valmistetut Lempeät ovat oma pehmustesarjamme, joiden valttina on myös vesipestävyys.

>> Tutustu tarkemmin Lempeisiin.

 

Enemmän kuin rottinkia

Ei vain klassikoita, vaan myös paljon muuta. Yksittäiskappaleita ja pieneriä, aina kuitenkin luonnonmateriaaleista valmistettua.

>> Löydä suosikkisi  erikoiseristä.

Ollaan yhteydessä!

Ajatuksella valitut, laadukkaat kalusteet tukevat yritys- ja asiakastilojen omaa uniikkia tunnelmaa. Lempeillä luonnonmateriaaleilla sisustettu tila edistää työssä viihtymistä sekä parantaa asiakaskokemusta.

>> Kiinnostaako yhteistyö kanssamme? Lue lisää!