Hei! Lauantaina 2.12. vietämme Parolan myymälässä joulukauden avajaisia. Olet tervetullut nauttimaan tunnelmasta ja poimimaan ideat jouluusi!

Sisustusalan ammattilainen, 

tiesithän, että olemme Suomen kokenein rottinkiosaaja. Omaamme vahvan materiaaliymmärryksen ja -taidon sekä pitkän, yli 50-vuotisen historian rottinkikalusteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Jokainen rottinkikaluste on uniikki käsityötuote, jossa materiaalin luonne määrittää muotokieltä ja rakenneratkaisuja. Jos rottinkikalusteemme sopivat suunnitelmaasi, kohteesi sisustukseen tai stailaustarpeisiisi, olemme täällä sinua varten.

Luo tunnukset sisustusammattilaisen verkkokauppaan

Alla olevan linkin kautta voit luoda itsellesi tunnukset alan ammattilaisille tarkoitettuun verkkokauppaamme. Tietojen syötön yhteydessä, muista valita maininta “yritys” Lähetämme sähköpostiisi tiedon hyväksymisestä kun olemme vahvistaneet tunnuksesi.

>> Luo tunnukset

Huom. ammattilaistunnusen ja etujen saanti edellyttää y-tunnusta.

Ammattilaisen yhteyshenkilö

Henri Rouhento

p. 03 637 2199
henri.rouhento@parolanrottinki.fi

Mitä rottinki on?

Rottinki kasvaa sademetsissä, kiipijäkasvin rottinkipalmun (Calamus) elinaluetta ovat Afrikka, Aasia ja Australaasian trooppiset osat. Rottinki on kalustemateriaaleista nopeakasvuisimpia ja uusiutuu 5–7 vuodessa. Kasvi on myös tehokas ilmanpuhdistaja tuottaessaan 35 % enemmän happea kuin puut.
>> Lue lisää

Miksi tuotteitamme ei valmisteta Suomessa?

Kun Parolan Rottinki aloitti toimintansa vuonna 1967 rottinkihuonekalut suunniteltiin ja valmistettiin Parolassa. Tarvittava raaka-aine tuotettiin Indonesiasta. Vuonna 1986 tilanne muuttui äkisti ja peruuttamattomasti: Indonesian hallitus kielsi rottingin maastaviennin. Parolan Rottinki oli ehtinyt valmistaa rottinkikalusteita jo lähes kaksi vuosikymmentä, eikä luovuttaminen ollut vaihtoehto. Kun valmistaja löytyi, omat tuolit kuljetettiin Indonesiaan Jaavan saarelle yhteistyökumppanille malliksi ja samalla ryhdyttiin maahantuojaksi. Parolan Rottingin omissa tuotteissa on Design from Finland -merkki ja metallinen Parolan-laatta. Avainlippua emme meistä riippumattomista syistä siis voi saada.

>> Tutustu Design From Finland -tuotteisiimme