Parolan® aidot rottinkiklassikot ovat aina ihana lahjaidea itselle ja heille, joita arvostat eniten. Klassikkojen ja aina varman valinnan, lahjakortin, lisäksi poimimme kattauksen kiinnostavia aarteita helpottamaan joululahjojen ideointia. Postin kuljetuksella lahjat ehtivät varmimmin perille, kun teet ostokset verkkokaupassa 16.12. mennessä. Kurkkaa myös joulukodin tunnelmalliset koristeet.

Punos pöytä, korkea tai matala

Jouluillan kääntyessä yöksi Punos pöydälle on katettu parhaimmat pikkuherkut.

Tyylikäs Hinni Korpelan suunnittelema designpöytä nahkaisilla yksityiskohdilla. Kannen rottinkipunosta suojaa lasikansi. Punos pöytä on moneen tilaan juuri sopivan kokoinen: ei liian suuri eikä liian pieni rottinkipöytä. Punos pöydästä löytyy korkea ja matala vaihtoehto.

Boheme lampunvarjostin

Joulupöydän ylle vai tunnelmaa luomaan olohuoneeseen lahjojen avaukseen?

Näyttävä ja suuri rottinkinen varjostin, metallirungolla. Tämä varjostin sopii erinomaisesti korkeaan tilaan katseenvangitsijaksi.

Boheme lampunvarjostinta löytyy kahdessa koossa, 80 cm ja 60 cm.

Lampaantalja

Toivottu lahja lapsenlapselle pulkkaan pehmusteeksi tai kotiin rottinkituolia pehmustamaan.

Lampaantalja on lämmin ja helppohoitoinen, tuuletus riittää puhdistamiseen. Kauniisti säilytetty talja kulkee mukana elämän läpi ja sopii moneen käyttöön.

Mirror Box

Lahjaksi hänelle, jolla tuntuu ehkä jo olevan kaikkea.

Mirror Box on monikäyttöinen peili- ja korurasia. Peiliosa toimii sekä peilinä, että rasian kantena. Näin saat rasiassa säilytettävät tavarat halutessasi suojaan tai piiloon. Meikeille, koruille, pikkutavaralle tai avaimille.

Caravel kynttilänjalka

Tunnelmallista muotoilua joulukotiin.

Käsintehty Caravel kynttilänjalka on tanskalaisen Tonn-Petersenin suunnittelema. Inspiraation lähteenä tähän tammesta valmistettuun ja mehiläisvahalla viimeisteltyyn puiseen kynttilänjalkaan ovat toimineet suunnittelijan suuri rakkaus lentokoneiden ja laivojen olemuksiin.

Parolan® Pikkuinen vaasi, ripustettava

Tuliaiseksi jouluinen asetelma Pikkuisessa.

Parolan® Pikkuiset syntyvät Sastamalassa lasinpuhaltaja Antti Torstenssonin käsissä Parolan omista kierrätyslasista. Vaasin mukana toimitamme 4 eri väristä rottinkirengasta.

Käpyset villaviltti

Lahjaidea, joka lämmittää kaikkia vauvasta vaariin ja siltä väliltä.

Hämeenlinnalaisen Nina Nori Designin Käpyset villaviltti kampavillasta on erityisen miellyttävä ja pehmeä. https://www.parolanrottinki.fi/tuote/kapyset-villaviltti/

Pärekori kahvalla

Mielikuvitus on vain rajana. Kerää Pärekoriin jouluisia herkkuja tai sujauta vaikka pieni kuusi koriin. Kotona eteisessä pärekori kätkee tyylikkäästi sisäänsä villasukkavalikoiman.

Tuoksukimppu

Hienostunut viimeistely kotiin ja sopiva pikkulahja pakettiin.

Hurmaavat, aidoista luonnollisista ainesosista valmistetut Plantes & Parfums tuoksut vaikuttavat mielialaan ja luovat kodin tunnelmaa. Tuoksukimppu levittää tasaisesti miellyttävää aromia huoneilmaan.

Parolan® Lahjakortti

Sähköinen lahjakortti sopii myös mattimyöhäisille, joilla joulukuun viikot täyttyivät jostain muusta kuin lahja-asioista.

Lahjakortti on arvostettu ja haluttu lahja, jonka saaja ilahtuu varmasti.