Asiakkaiden kokemuksia


"Olen jo yhden ihanan Parolan rottinki -riipputuolin omistaja ja se on yksi rakkaimpia ja parhaimpia huonekalujani."

Johanna Alvestad, Kalastajanvaimo-blogiLue lisää Johannan fiiliksiä riippukeinustamme
 "Rakastan Wetar tuolejani, koska ne ovat kauniit, ajattomat, kestävät ja laadukkaat. Hyvä laatu, ajattomuus, hyvä hinta-laatusuhde. Olen enemmän kuin tyytyväinen tuoleihini."

Sari Latva-Koivisto, Varkaus


 "Hinta-laatusuhde kohdallaan, erinomaiset valikoimat ja silmää miellyttävät tuotteet."

Pepi Lapinlampi, Tampere
 "Hankimme kesällä riipputuolin. Se on ollut hankkimisesta asti koko perheen suosikki. Kaunis ja niin mukava istua. Riipputuoli on ollut terassikäytössä lisäistuimena, lapsen rentoutumispaikka ja kaunis sisustuselementti."

Anni Holopainen, Pirkkala

 "Sain äidiltäni lumikenkätuolit jotka ovat olleet lapsuudenkodissamme. Nyt oma lapseni saa istua niissä. Jos etsit kestävää, ajatonta ja tyylikästä tuolia niin Parolan rottingista löytyy ihanat tuolit jotka kestää äidiltä tyttärelle."

Joanna Rajasilta, Rauma


 "Nämä tuotteet menevät anopilta miniälle. Kiitos hyvästä laadusta! Hyvä hinta-laatusuhde."

Päivi Kähkönen, Kuhmo
 "Tuotteenne ovat huippulaatua ja muotoilu on ajatonta, näihin ei voi kyllästyä koskaan! Arvostan muotoilua, hinta-laatu-suhdetta, kestävyyttä."

Leena Järvenpää, Helsinki
 "Aina ystävällistä, asiallista ja paneutuvaa asiakaspalvelua. Lisää tapahtumapäiviä, niihin tulee lähdettyä Hämeenlinnastakin. Laatua, perinteitä, pitkää kokemusta laadukkaasta asiakaspalveluksesta, uudistumiskykyisyyttä, on mukana nykytrendeissäkin.. tai ehkäpä luo niitä! Liikkeessä viihtyy, iloa silmälle löytyy."

Piritta Siekkinen, Hämeenlinna


 "Suosittelen Parolan Rottinkia, koska tuotteet kestävät äidiltä tyttärelle ja ovat ikuisia sopien sisustukseen kuin sisustukseen."

Piia Jalonen, Helsinki
 "Hyötyinä keveys ja ilmavuus pienessä asunnossa. Kolmantena kestävyys. Meiltä löytyy yksi tuoli, tarjoiluvaunu ja kukkapöytiä. Kaikki meidän Parolan Rottingin tuotteet ovat second handiä tai perittyä. Jos tuotteiden kestävyys on yhtä hyvä kuin vuosia sitten niin kestävät sukupolvelta toiselle. Tulevat aina uudestaan muotiin."

Tiina Hannula, Helsinki


 "Minulla on lumikenkä tuoli. Parolan Rottingissa arvostan perinteitä, hyvää laatua, palvelua ja käsityötä.Toivoisin Helsingin alueelle myymälää."

Maarit Nick, Porvoo
  

 

TallennaTallenna