Penkit, jakkarat ja rahit / poistotuotteet

Myymme poistotuotteet tuotekuvauksessa mainitulla hinnalla suoraan meiltä kuluttajalle. Nämä tuotteet eivät ole saatavilla jälleenmyyjiemme kautta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huomioithan myös että poistotuotteillamme ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta. Tästä syystä tuotteet myydään lähtökohtaisesti ainoastaan myymälästämme noudettuna.

Mikäli Sinulla ei ole mahdollisuutta vierailla myymälässämme, niin voit tiedustella tuotteille myös muuta toimitusmahdollisuutta: myynti(at)parolanrottinki.fi

Sivu päivitetty: 25.01.2018


Rhonda-rahi, croco ruskea + savenvärinen pehmuste. Jäljellä muutama kappale. Nyt poistopuoleltamme 40%:n alennuksella eli 99 euroa / kpl (norm. 165 euroa).Mitat: korkeus 43cm,leveys 56cm ja syvyys 56cm.


Emile Loom penkki, tummanruskea. Tuotteen jalat puuta ja istuinosa LOOM-punosta. Jäljellä 4kpl.Tuotteen leveys 120cm ja istuinkorkeus 41cm. Hinta 95 euroa/kpl.

Poistoerä! Tiimalasijakkara, kubu harmaa.Tuotteen mitat: korkeus 42cm, istuinosan halkaisija 26cm, halkaisija leveimmästä kohdasta 34,5cm. Tuotteen hinta nyt 19 euroa! (norm. 66 euroa).